Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo osvědčené rady, jak vybělit zuby, bez chemického zásahu u zubaře? Děkuji
ZdravímNejosvědčenější babská rada je používat jedlou sodu s kapkou citronu.Ovšem pozor,cca tak jednou týdně,aby se neporušila zubní sklovina!
peroxid vodíku (stačí i lékárenský) s mýdlem.
doplněno 16.10.13 13:30:- od té doby, co jsem už stejně odpověděla na 2 takové dotazy, jsem se k této metodě vrátila i já- ! - (příliš moc jsem věřila bělícím zubním pastám - a tak se mi podařilo zuby poněkud zanedbat - ! )
Ale peroxid s mýdlem opravdu funguje tak, jako fungoval i zamlada - nemá to žádný "brusný" efekt - a dělám to tak asi obden už ca 10 dní - a fakt dobrý- ! - vyčistí to i mezizubní prostory. Asi už nebudu utrácet peníze za zubní pasty, když stačí mýdlo. No - jenom názor i zkušenost. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.