Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodná barva na vlasy

Od: petramakova odpovědí: 2 změna:

Hledám pro svoji maminku vhodnou barvu. Je to dost přírodní typ a nemá moc ráda agresivní chemii. Existuje vůbec nějaká barva na vlasy, která kryje šediny a je pokud možno bez obou tradičních přísad, teda bez peroxidu a amoniaku? Může to být i barva nějaká šamponová, která po mytí hlavy odejde kanálem. Doporučíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Já nedám dopustit na tradiční hennu. Jde o časově dost náročnou proceduru, ale henna vedle barvy vlasy i vyživuje.

mikki259*
hodnocení

1x

Mám 22 let a vlasy skoro do pasu. Nikdy jsem si je nebarvila. Jen občas dala pár blond pramínku. Loni jsem chtěla najít barvu, která je jako mé přírodní hnědé oříškové vlasy, abych to sjednotila a hrozně jsem se bála agresivity. Vybrala jsem si Perfect Mouse, pěnovou ve vínovém kelímku, bez amoniaku a musím říct, že vůbec nesmrděla, naopak voněla, konzistencí byla jako balzám na vlasy a nebyla vůbec agresivní a časem se stejně průběžně vymývala, ale ani jsem to neregistrovala. Vlasy byly přirozené, nezničené, naopak spíše jako po nějaké ozdravné kůře. Mám sice jen jednu zkušenost, ale jelikož mám kolem sebe lidi, kteří se barví vším možným a pořád, tak i tak musím konstatovat, že nad tu barvu žádná není :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]