Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vespolek. Dneska mě můj syn (13 let) požádal abych mu příště koupila nějaké holítko tak bych se chtěla tady poradit snad jsem na správném místě :D Syn na obličeji ještě nezarůstá tak pravděpodobně bude chtít to holítko použít nejspíš jinde. Nevím jestli je nějaký rozdíl u mužů v kvalitě nebo jestli jsou i nějaká speciální když to bude chtít použít třeba na podpaží a kolem pytlíku. Já použivám Gilet woman ale ta pro kluky a muže nejspíš nebude :D nemáte některá typ jaké holítko by bylo pro kluka nejlepší případně i konkrétní typ? Předem díky
Kup mu v Lidlu za 20Kč balíček žiletek. Svou práci odvedou a při takovéto ceně není problém je klidně po jednom použití vyhodit.
doplněno 15.10.13 17:34:No "žiletek"... Nevím, jaký to má oficiální název, někdo tomu říká žiletka, někdo holítko (?) a kdesi jsem dokonce viděl název "holicí strojek", každopádně mám na mysli toto:
V jednom balení jich je asi 10.
Myslím, že jako mamka byste se ho měla zeptat na co to potřebuje. Potom mu můžete jeho problém pomoct vyřešit i bez holítka, anebo určitě koupéíte to správné. Je to o důvěře a komunikaci...
Děkuji. Zítra půjdu do obchoďáku a nejspíš mu koupím ty na jedno použití ať je zkusí. Ptala jsem se k čemu je potřebuje ale nechtěl říct. Prý je to jedno :D Asi jsem si tedy tipla správně Budu mu muset koupit taky nějakou pěnu. Na to jsem téměř zapoměla. Předpokládám že na tom nesejde jakou. Snad jenom možná něco na citlivou kůži. Máte pokud možná tak nějakej tip? Omlouvám se že se tolik ptám ale nejsem v těchto mužských věcech zběhlá a s mým ex nežijeme v společné domácnosti proto jsem na tohle přes týden sama
Verunko, zatím mu kupte třeba ty nejlevnější, ale bude Ježíšek - přimlouvala bych se za ty Gilette Fusion Power - je v nich malá baterka, která při holení vibruje a opravdu se ten chlap nepořeže. Určitě budou o Vánocích nějaké balíčky i s pěnou, budete mít fajn dárek. Náhradní břity jsou sice docela drahé, ale dají se na internetu sehnat i levněji. Můj chlap opravdu už jiné nepoužívá.
V dnesni dobe je umeni se ziletkou porezat, a rozhodne bych kvuli par holenim nekupoval strojek za 400. Nadruhou stranu si myslim, ze jednorazovka na vyzkouseni staci, ale pokud to bude myslet holenim vazne, koupil bych Gillette Mach 3. Oholi dokonale.
A taky souhlasim pockat do vanoc a nadelit mu nejakou sadu i s holicim gelem.
Masterjoe, můj chlap má citlivou pokožku a při normálním holení tečou hektolitry krve. A ty Gilette Fusion Power to nedělají.
Ahojky. Já jsem ženská, vyzkoušela jsem snad desítky dámských holítek a nikdy to nebylo ono.
Přítel mi dal strojem Gillette Mach 3 Turbo- který je pro pány - už bych jiný nechtěla. Koupila jsem ho i 17ti letému bratrovi a ten je z této sady Gillette na větvi
Takže já, jakožto i ostatní, doporučuji Gillette.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.