Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Pár dnů mi není dobře od žaludku, občas mě i pobolívá a opakuje se nevolnost bez zvracení. Dva dny jsem měla průjem. Včera mě začalo hodně bolet břicho v pravém dolním boku břicha s tím že po hodině či dvou mě bolest mírně ustoupila, ale přešla do celé části břicha. Dnes mě bolí nejvíc asi kolem pupíku. (Zatím bez teplot). Stále pocit na zvracení, břicho mám poměrně tvrdé a nafouklé. Děkuji moc za jakoukoliv radu.
Není naco čekat, měla bys co nejdřív vyhledat lékaře! Před měsícem jsem měla stejný problem bolesti kolem pupíku a pak přecházeli do pravého podbříška (postupně se zvětčovali), nevolnosti (pocit na zvracení. Když už se bolesti nedaly snést nechala jsem se odvýst nas pohotovost tam zjistili, že je to zánět slepého střeva a že jsem měla štěstí, že ještě neprasklo. Takže bych neváhala a vyhledala lékařskou pomoc dřív než to bude ještě horší, kdyby prasklo mohlo by to mít špatné následky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.