Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si nechat potisknout pyžamo

Od: vakr odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chci nechat potisknout pyžamo pro přítelkyni. Má to být dárek.

Jak potisknout - zanést pyžamo do jedné z těch copy firem, co dělají potisky na hrníčky, propisky, trička apod.

Tam mě aspoň kamarád radil, že to tam dělají. Že se donese obrázek třeba na flash disku a oni to pak natiknout. (asi na nějakém stroji)

Potřebuji poradit z jakého materiálu má pyžamo být. Já se v tom vůbec nevyznám.

Prostě jde mi o to, aby pyžamo se nerozpadlo či nezničilo.

Kolik by takové pyžamo asi mělo stát.

Zase mi nejde o něco luxusního, prostě vyhovující standart.

Pyžamo bych vybíral podle toho aby na hrudníku bylo vhodné volné místo pro potisk obrázku.

Prosím o radu, děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x

Nevím, jestli dané firmy tisknou na donesený textil. Pokud ano, tak je důležitý materiál (100% bavlna, pravděpodobně, možná i něco jiného, ale nuno řešit s firmou) a také to, zda byl textil praný (a jak - s/bez aviváže) či nikoliv.

Kvalita těchto potisků není nic moc extra. Nejkvalitnější je sítotisk, ale taky nejdražší. Nejlevnější tisky (zpravidla) nebývají moc kvalitní, po pár praních se začnou loupat.

Za sebe bych volila vhodné triko od dané firmy, obyčejné unisex - asi krátký rukáv a k tomu dokoupit kalhoty (ty chcete taky nechat potisknout?) a koupit k tomu samostatné kalhoty (já kupuji zde: cotton-shop.cz/... Mám tak bílé tričko s fotkou a k tomu kostkované kalhoty. Ale nutné zvolit vhodnou kombinaci, aby to nevypadalo divně.

Sítotisk je naopak nejlevnější, ale v případě více kusů. Co se týká jednoho kusu pak je možná zajímavý digitální tisk. Je to jako tisknout fotku, prý kvalita je stejná jako u sitotisku, co se týká trvanlivosti. Cena cca 150kc/ks.

hodnocení

0x

Obešla bych neprve firmy v okolí, co se potiskem zabývají a zeptala se, zda jsou schopní, potisknout i Vámi donesené pyžamo. Nemyslím si, že to budou umět nebo chtít dělat všechny.

Podmínkou by měla být 100% bavlna (i to bych si ověřila u té firmy, na co jsou schopni tisknout) a dle mého hrubého odhadu rozumná cena cca 600 - 800,-? Osobně mám raději malé krámky s textilem (ne vietnamci).

hodnocení

0x

Při potisku textilu mám dobrou zkušenost s firmou T shock z Brna. Nevím, zdali potiskují dodané oblečení, pyžamo jsem nikdy nezkoušela, jen trička. A ty měli vlastní /výběr barev i velikostí/. Chtěla jsem potisky historických traktorů, dali mi sice na výběr, ale nakonec jsem zaslala vlastní fotky našeho krásného Zetoru 25 K. Podařilo se to a vnuk má dodnes z triček velkou radost. A ani cena nebyla přemrštěná. K Vánocům mu asi objednám další. Jaga.

hodnocení

0x
Pyžamo musí být bavlněné. Někdy to dělají i tam, kde dělají fotky a možná tam budou mít pyžamo na výběr, já jsem si nechávala potisknout polštář a na výběr tam měli.

hodnocení

0x

Chcete potisknout celé pyžamo? Neuvažoval jste o kvalitním bavlněném tričku, tričkách v několika barvách a zvlášť kupované pyžamové kalhoty? Jsou v prodeji úžasné! Také v několika barvách. :D

alusska*
hodnocení

0x

Z mojí zkušenosti - pracuji v oboru - je nejkvalitnější tisk sublimační technoligií, která ovšem funguje jen na polyesterový potvrch. Takový, ze kterého jsou například sportovní dresy či vlajky. Proto bych být Vámi kontaktovala nějakého výrobce potisku dresů ve Vašem okolí, dodala jim fotku a rozměry, nechala si to vytisknout na polyesterovou látku a následně to hezky nechala našít na bavlněné pyžamo. Pokud byste se rozhodnul pro potisk přímo na bavlněné pyžamo, tak se dostanete do situace, kterou již popsali rádcové v předešlých přízpěvcích. Při jednom kusu potisku technologií přižehlení digitálně vytištěného přižehleného papíru je to tisk velice nekvalitní a na omak velmi hrubý a po několika vypráních zničený. Tisk sítotiskový je ok, ale pro jeden kus to fakt vychází moc draze - musí se vyrábět matrice - síta. Být Vámi volila bych tu sublimaci. Kvalita super, vydrží nejdéle a i fotka tímto způsobem vypadá velice hezky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]