Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava krátkých dorůstajících vlasů

Od: princesconsuela odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,potřebuji radu.Před 2 mesici jsem byla u kadernice s tim,ze si chci vlasy nechat delsi a jelikoz jsem mela podkovu tak mi je musela zarovnat.Vlasy,ale moc rychle nerostou a vadi mi jejich uprava na kterou nemam moc casu.Vlasy se mi vzadu krouti nahoru a uz fakt nevim jak je upravovat.Ke kadernici jdu,az za měsic a chybi mi tak 1 a pul cm na ramena.Nevite nekdo prosim jak si vlasy po tuto dobu upravovat?Predem dekuji za odpoved

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Když nechcete, aby se kroutily někam, kam nemají, dejte si do nich po umytí tužidlo a vyfoukejte je přes kulatý kartáč. Pomoct může i velká natáčka se suchým zipem, která dokáže přeleženým vlasům vrátit požadovaný tvar. Jinak bych to moc neřešila, vy si třeba myslíte, že jsou vlasy příšerné, ale věřte tomu, že v okolí nejspíš máte nějakou ženu, která vám je závidí. Já třeba znám několik žen s báječně hustými a kudrnatými vlasy. Co bych za to já s jemnými rovnými dala a ony jsou z nich nešťastné a chtěly by mít na hlavě to co já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]