Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nezná někdo nějaké dobré holítko na mini chloupky? Pokaždé když si oholím podpaží, zůstanou tam ty mini chloupky a když se snažím je oholit, max. se pořežu. Nemá někdo s něčím zkušenost? Děkuji moc.
I já potvrzuji a doporučuji kupte si nějaké pánské holítko.To samo o sobě už má lepší a kvalitnější břity.Je to tak konstruováno protože mužské vousy jsou tvrdší a hustší a odolnější. Mám manželku a dvě dcery...pořád knučeli jak mají pokožku poškrábanou a rozdrážděnou od dámských holítek a že jsou k ničemu.Tak jsem se naštval koupil každé z nich pánské holítko Gillete Proglide.No a jak si mlaskají že je to uplně něco jiného a super.Dostal jsem od každé pusu..A všechny dámské holítka a škrabky okmažitě skončili v popelnici,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.