Nejste přihlášen/a.
Zdravím, docela delší dobu mě trápí mastné vlasy. Každý den sportuji, takže si vlasy myji denně. Zkoušel jsem si mýt hlavu bez šampónu pouze vodou a nepomáhá to, dokonce je to někdy ještě víc "umaštěné". Prosím, poraďte mi, jak na ty mastné vlasy.
P.S.: je mi 16 let a používám šampóny Syoss nebo Nivea Men. Po umytí nejsou vlasy celý den mastné, většinou se mi "zmastí" až v noci, takže si je myji až ráno
Na zdrávce jsme se učili, že se mají vlasy umývat 1x za 3 týdny. Podle mne je to málo, ale denně se mi zase zdá moc. Jestli to není tím.
Ahoj -
- je fakt, že čím častěji si vlasy myju, tím rychleji se mi mastí - a jsou jako "chcíplé" už po 4-5 dnech.
Teď se snažím vydržet 10 - 14 dní bez mytí - a zdá se mi to lepší. No - ale - pokud sportuješ - tak asi častější mytí potřebuješ - já celkem "nic nedělám". - ale propláchnutí vlasů studenou vodou by nemělo nějak vadit - jedině tedy počkat, až budeš starší - pak by se to mohlo nějak ustálit. Nevím, jestli Ti můj "blábol" k něčemu bude. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.