Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit,jak přírodně odbarvit vlasy?Mám přírodně černé vlasy a jednou jsem se rozhodla,že se obarvím na červeno.Bohužel to nedopadlo podle mých představ.Červená nebyla taková jaká měla být.Místo červené mám ted takovou černo- červeno-hnědou barvu.A já ted nevím jestli se mám obarvit ještě jednou(červená se mi líbí) a nebo barvu nějak vymýt.Jelikož mám černé vlasy,tak se ta barva drží jak klíšte. Vím že si ted budete říkat jaká jsem hloupá že jsem si obarvila vlasy,ale chtela jsem to zkusit a bohužel to nedopadlo pdle mých představ.. Děkuju za rady..
ZdravímS černou to nikdy nedopadne tak,jak by mělo!Svěřte se do rukou kadeřníků,oni mají speciální barvy,které fungují
Moje známá-černovláska,byla loni na stažení v salónu,sice to prý trvalo cca 3 hodiny,ale posléze ji na to daly oříškově hnědou a výsledek je skvělý,a moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.