Nejste přihlášen/a.
Ahoojte,
chci se zeptat, bolí hodně piercing do jazyka? Popřípadně jak dlouho se to hojí, budu šišlat? Jaké mastičky? A jakou tloušťku piercingu? Potřebuju všechny podrobnosti.
Děkuji za odpovědi
Ohledně bolesti záleží na tom, jak celkově tvé tělo vnímá bolest, bolí to asi jako včela . Záleží na tom, jak je to odborně udělané (to nastřelení), od toho se odvíjí doba hojení. Do týdne by to mělo být ok. Kapku zašišláš. Heřmánkový výluh by se dal na to použít a tloušťku si vyber ze začátku tu nejmenší, pak zvětšuj
Nejradši bych ti napsal, že to bolí strašně moc. Abych tě odradil. Jen magor si může dobrovolně poškodit jazyk a ještě si v něm nechat cosi trčet.
Proč si nenecháš místo toho třeba vyrazit zub?
doplněno 02.10.13 17:12:Buďte si jista, že na vlastní kůži to opravdu nepoznám.
doplněno 02.10.13 17:12:1. doplnění bylo pro dzulietu.
Věř, že ten kus kovu, ti může nenávratně zničit zuby. Ale když to chceš. A pak budeš mít protézy.
Každého volba.
Já bych se ráda zeptala na Váš věk, protože problémy se zuby se objevují až po delší době a samozřejmě ve zralejším věku. Že kovový piercing poškozuje sklovinu (u plastových kuliček si nejsem jistá), to je už prokázáno
Nicméně se mi to taky strašně líbí, ale nemám odvahu, právě kvůli těm zubům. Takže kdo chce, ať si ho klidně dá
Aloha, peracing doporučuji, když nad ním přemýšlíš, tak je to co říct. Já ho mám 7let a nechala jsme si ho dělat ve studiu, kde jsem dostala naušnici, vybírala jsem jen kuličky, jinak nejde o šířku, ale délku tyčinky a tu Ti určí ten co Ti to bude dělat. Dává se většinou delší, pak se to mění na kratší až se to zahojí a odpuchne. Měla by jsi dostat papír s ponaučením, kde budeš mít i léčení a co by jsi neměla a bude tam určo i název té mastičky, která se doporučuje a když ne, tak se poptej. Mně to nebolelo, byla jsme uvolněná, nic se nenastřeluje, ale provádí kanylou. Prvně desinfekce, tečka fixem, kde to bude a jde se na to, trvá to chviličku, opuchá do půl hodiny. Doporučuji se teda najíst předem. :D Aby jsi nedopadla jako my s kámoškou, že pak jsme si vzpomněly, že máme hlad a rychle hnaly se najíst, ale než nám donesli jídlo, tak jsme měly pusou plnou jazyka a ani vidličku, jsem do ní nedaly. :D Já si to nechala udělat v pátek a o víkendu jsem doma léčila studenýma jogurty, zmrzkou, nekouřila a nepila, aby jsem to zahojila co nejdřív a v pondělí jsme byla OK, jen trošku než jsme si zvykla, tak šišlala, ale v průběhu týdne už v pohodě. Kámoška neléčila jako já, ale pila celý víkend, kouřila a pak jí jazyk zezelenal až s černal a loupal se, Takže když budeš vše dodržovat, tak bude vše OK. Hodně štěstí přeji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.