Nejste přihlášen/a.
Pěkný den...
jelikož jsem se naposledy opálila někdy v cca 8 letech (nyní je mi 26) a jsem opravdu extrémně bílá, tak jsem chtěla získat trochu barvy v soláriu (jsem fototyp 3, nejdřív jsem začínala na 8 minutách, potom na 10, potom 15, 20 a teď jsem byla třikrát po sobě na 25 min., mám jemný bronzový odstín, který vypadá moc hezky, ALE začaly se mi tvořit halo-nevy (bílé prstence kolem některých znamének), krom toho, že to nevypadá zrovna hezky, mně více trápí, zda se to později nemůžu "zvrhnout" v něco nebezpečného... na netu jsem našla, že tento projev sám o sobě není nebezpečný, ale měla by se nechat prohlédnout ostatní znaménka...
Doktorka má na mne čas až za dva týdny, proto bych se chtěla zeptat někoho, kdo má s tímto zkušenost a dostal již rady od lékaře - zda do solária mohu (byť na kratší čas - docela mi pomáhá i na akné apod.) s tím, že si "postižená" místa přelepím nebo jej mám úplně vynechat? Krémy používám, ale vím, že nemají ochrannou funkci...
Děkuju a mějte hezké odpoledne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.