Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 12 let, před týdnem jsem ještě spala s babičkou v jedné ložici aji v jedné posteli. Od té doby kdy jse mi udělal pokoj tak jsem v něm. Nemůžu usnout normálně, musím usínat u televize. Prostě bez telezize neusnu přitom jsem u babičky usla normálně
Nevím co mám dělat, poraďte mi prosím ![]()
Ahoj, je to změna a ještě sis nezvykla. Já i dnes rád usínám u televize nebo lépe u mluveného slova z internetového radia, poslouchání humorných scének mne přivede na klidnější myšlenky, odreaguji se od pracovních problémů a dříve a spokojeněji usnu.
Zrovna včera večer jsem takhle "uspal"mého desetiletého kamaráda, lehl si ke mně do pelíšku, chvíli jsme si povídali, pak jsem tam pustil rádio a během deseti minut spal jak mimino, ráno se pak divil proč nespí pod svojí peřinou ![]()
Ale vždycky televizi nebo rádio dávám na funkci "sleep", tedy aby se po půlhodině až hodině zvuk (i obraz) vypnul, nechci aby mne to po zbytek noci rušilo a ráno budilo...
Když bylas zvyklá spát s někým v posteli, co tak zkusit vzít do postele plyšáka. Větší bude lepší ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.