Nejste přihlášen/a.
jedna známá měla sex se svým přítelem. Nejdříve orální a po ejakulaci okamžitě nasadili kondom a měli styk. Má teď strach,jestli by nemohla být těhotná,vždy předtím prý otřeli ejakulát alespoň kapesníkem. Prosím poradte,já si myslím,že je to nepravděpodobné,ale nevím. Děkuji
3x
Ten dotaz je nádherně formulován! Ale nebazírujme na přesnosti pojmů a vezměme fakta: nějak mě totiž nenapadá, kdy by tam byl prostor k tomu, aby se sperma dostalo do míst, kde by mohl způsobit otěhotnění. Orálním sexem se při největší snaze otěhotnět nedá a přes kondom jen velice, velice nepravděpodobně, ať už byl natahován na otřeného nebo ne.
2x
Plavou si tak spolu dvě spermie. Jedna je taková nesmělá a ptá se té druhé: "Promiňte že se ptám, ale kdy už budeme u vaječníků?" Ta zkušená jí pohrdavě odsekne: "Tak to si holka, ještě počkáš. Zatím jsme teprve u mandlí!" :D
doplněno 26.09.13 18:29:Tím jsem nechtěla zlehčit situaci, ale naznačit, že z orálního sexu těhotenství nehrozí. A dál už to jistil kondom, jak píšete, takže jistě vše v pořádku. Musíte být opravdu moc dobrá kamarádka, když o své kamarádce víte takové intimní podrobnosti až do detailů. Takové přátelství se tak často nevidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.