Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí piercing do jazyka?

Od: nataka odpovědí: 6 změna:

Ahoj chci vědět jestli bolí piercing do jazyka když se vpichuje? A jestli jde při v pichu umrtvit jazyk?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

nevím jestli to bolí, ale každopádně vám každý zubař potvrdí, že si tím ničíte zuby... Nevědomky piercing naráží do zubů, praská sklovina...

nukika
hodnocení

0x
...mam to v hazyku uz asi deset let, tak jsem na bolest asi zapomnela... ;)
Ale moc hrozne to nebylo, znecitlivovali to klestickama, ktere stiskly jazyk, pak to propichli.
Zadna hruza to neni, ale k cemu jsem si to davala nevim :O
nukika
...samo ze ne v hazyku, ale jazyku :-D

kenseiarrs*
hodnocení

0x

Nebolí :) Já si ho píchal sám a skoro nic jsem necítil. Přirovnal bych to asi ke kousnutí do jazyka. Je to jeden z nejmín bolestivých piercingů :)

zapiska*
hodnocení

0x

Nebolí :) je to opravdu rychlé a řekla bych, že samotné kousnutí do jazyka bolí víc :) jinak jsem si nechala píchnout i nos a ten je oproti jazyku horor.

lucka321*
hodnocení

0x

Souhlasím.. Proč chcete mít piercing? Akorát Vám to poškodí zuby a při líbání to taky nemusí být nejlepší..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]