Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na gelové nehty - osvědčené techniky

Od: nikka odpovědí: 2 změna:

Ahojte holky, koupila jsem si sadu na gelové nehty, celkem to jde ale chtěla jsem se zeptat jestli nemáte nějaké osvědčené techniky a hlavně jaké jsou nejlepší gely. Na francouzskou mám celkem řidký gél,teče mi hodně na strany(na kůží) a špatně se s ním dělá hezký rovný proužek, často musím nanest dvě vrstvy aby proužek byl bílý a ne flekatý.mám tam nějaký lihový čistič, doufám že jsem to dobře pochopila a že se používá na přetření podkladového gely po zapečení a pak na přetření posledního(modelovacího)gelu po zapečení.když lepím tipy musí být nehet hodně zbroušený?nebo stačí zbrousit jen přechod když už mám tipy nalepené.Mamce nedávám vůbec tipy, dávám jen podklad,bílý proužek a modelovací gel, než dám podklad vždy nehty zbrousím, musí to být, zdá se mi že tak nehty zbytečně ničím.a už jen poslední otázka. Neexistujou nějaké kleště kterýma bych sundalá starý gelový nehet abych mohla udělat nový, vždy to tak hodinu brousím abych měla jen nehty bez gelu a mohla nanest nové...díky moc za odpovědi...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacka6
hodnocení

0x

ahojky,já fm dělám kuličkou,s ní se krásně vyrovnávají nerovnosti,jakoby s ní kroužíš a to mám gel taky spíš řidčí.nesmíš ho tam dávat moc,jinak bude stékat,spíš víc doprostřed a pak jen lehce rozetřít do stran,ale zase aby byl všude.čističem se nestírá jen podklad,jinak vše můžeš.Než nalepíš tip,nehet by měl být zbroušený tak normálně,zkrátka aby se nikde neleskl a po nalepení tipu musíš zbrousit i tip jako celý,pro dobrou přilnavost gelu.Já při doplnku nehet zbrušuju,zas o tolik nevyrostou:)

galapagos*
hodnocení

0x

podívej se na www.dáma.cztam jsou postupy a holky ti na diskusích poradí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]