Nejste přihlášen/a.
už léta si kupuju boty Nike, jeden typ - běžecké, broušená kůže, ačkoliv poslední dva modelové roky nejsou už tak pohodlné. Nosím je denně (v létě i zimě ve sněhu) a 2 roky vydrží. Pak je mám ještě na zahradu. Stojí cca 1.200 v akci 899,-
Za x let jsem je reklamoval jednou asi po půl roce bez problémů.
To jak bota vydrží dlouho, není jen a pouze výrobcem, ale je to správnou péčí o ně. Čištění, impregnace, použití krému na boty. Toto velmi prodlužuje životnost obuvi. Nemyslím si, že je dobře mít jedny boty pro všechny činnosti a pro všechny dny. Není to ani hygienické, ani zdravé pro klenbu, nohu, páteř. O estetice nemluvě.
Něco jiného je cesta do školy a něco jiného je výlet. Ať se jedná o typ boty nebo použitých materiálů. Něco jiného je šoupnout propocené kecky do pračky a něco jiného je voděodolný goretex na výlety a do nepohody se solankou. Rozhodně byste měl mít několik párů bot. Nejen jedny na všechno.
Já osobně se připojuji k těm, kteří ti radí Rieker. Ta věhlasná německá kvalita je tam prostě znát. Já jsem dlouhou dobu chodila v "šuntech", ale pak jsem si jednou za poukázku kterou jsem dostala pod stromeček koupila právě Rieker a od té doby už jiné boty nechci (krom teda Bati, který má také velice dobré boty). Mrkni na novou kolekci boty Rieker a uvidíš no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.