Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty na kazdodenni chozeni

Od: boda82 odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, můžete mi prosím poradit nějaké boty na,kazdodeni chození do školy a na vylety? Chtěl bych je ve tvaru polobotky a chtěl bych aby něco vydrželi a ne aby se mi půl roce rozpadly. Víte někdo o takových botech? Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S oblibou si kupuju boty v pracovních oděvech. Dají se tam najít i takové, co nevypadají vyloženě pracovně a přitom jsou solidní a relativně levné. Akorát nesmíš moc hledět na módnost :)

lucies*
hodnocení

1x

Dr.Martens

hodnocení

0x

už léta si kupuju boty Nike, jeden typ - běžecké, broušená kůže, ačkoliv poslední dva modelové roky nejsou už tak pohodlné. Nosím je denně (v létě i zimě ve sněhu) a 2 roky vydrží. Pak je mám ještě na zahradu. Stojí cca 1.200 v akci 899,-

Za x let jsem je reklamoval jednou asi po půl roce bez problémů.

paw*
hodnocení

0x
Meindl porta

martinaa*
hodnocení

0x

Doporučuji značku Merrell. Odolné boty pro každodenní nošení. Cena je sice vyšší, ale vydrží pěkně dlouho.

joudic*
hodnocení

0x

Caterpillar

teoreticky i Etnies, ale ty jsou takove spis hiphopove nadychane papuce, ale vydrzely mi nekolik let (dobre sedi na noze)

hodnocení

0x

To jak bota vydrží dlouho, není jen a pouze výrobcem, ale je to správnou péčí o ně. Čištění, impregnace, použití krému na boty. Toto velmi prodlužuje životnost obuvi. ;) Nemyslím si, že je dobře mít jedny boty pro všechny činnosti a pro všechny dny. Není to ani hygienické, ani zdravé pro klenbu, nohu, páteř. O estetice nemluvě. *ee* Něco jiného je cesta do školy a něco jiného je výlet. Ať se jedná o typ boty nebo použitých materiálů. Něco jiného je šoupnout propocené kecky do pračky a něco jiného je voděodolný goretex na výlety a do nepohody se solankou. Rozhodně byste měl mít několik párů bot. Nejen jedny na všechno.

sargo*
hodnocení

0x

Jo. Ecco. Pálka, ale vydrží všechno a vždycky zhynuly po pár letech na nedostatek mojí péče a ne vlastní nedostatky. A to když nosím nějaké boty, tak je nosím úplně pořád a všude, protože nesnáším nakupování. :-D

narf
hodnocení

0x

Rieker a kůže:

boty-obuv.cz/...

ramona

Mám problémy s příčně plochými nohy a výraznější vnitřní kostkou a zatím jsem vyzkoušela s úspěchem Riekry,ale přes vyšší cenu mi do kozaček zatékalo šitím s podešví ve sněhu ...takže poradí jinou značku budu také vděčná ...

mandarinka*
hodnocení

0x

ja mam napr boty converse a brat chodi kazdy bozi den v etnies botach kupovali sme si ich skoro narovnako hore dole mesiac dva a mame ich uz vyse dvoch rokov (brat ich nosy kazdy den a ja skoro kazdy)

joudic*
hodnocení

0x

Etnies
Caterpillar (ty vydrzely 5 let)

doplněno 11.04.14 21:55:

a sakra :( dyt to je zase uplne stary dotaz :( ale aspon je videt, ze nemenim nazory a odpovidam stejne :)

jennifer1
hodnocení

0x

Já osobně se připojuji k těm, kteří ti radí Rieker. Ta věhlasná německá kvalita je tam prostě znát. Já jsem dlouhou dobu chodila v "šuntech", ale pak jsem si jednou za poukázku kterou jsem dostala pod stromeček koupila právě Rieker a od té doby už jiné boty nechci (krom teda Bati, který má také velice dobré boty). Mrkni na novou kolekci boty Rieker a uvidíš no.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]