Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat kdy prijde menstruace?

Od: samanta odpovědí: 5 změna:

Ahoj, tahle otazka je spis pro zeny nez pro muze, ale mohli byste mi poradit.

Menstruaci jsem mela dostat uz v sobotu, ale stale neprisla. Pohlavni styk jsem nemela a antikoncepci neberu. Cyklus jsem mela pravidelny, menstruace prisla vetsinou v den kdy mela, mozna +- 1 den. Nevadi mi, ze nemenstruuji a nemam zadne obavy, na menstruaci si obcas trochu pockam.

Jen bych se chtela zeptat, jestli ma nejaka zena v tomto ohledu zkusenosti? Menstruace je pravidelna a vite, ze nekdy ted prijde, zpozdi se treba o 2,3 dny ale porad nemate zadne priznaky, jako boleni bricha, citlivost prsou nebo cokoliv co by trochu napovedelo ze menstruace prichazi. Nevite, jak to poznat, jestli prijde zitra nebo az za tyden, kdyz nemate zadne priznaky? Popripade ma nekdo nejaky tip jak treba nejak zjistit jak jste na tom?

Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

2x

Každá žena má zkušenosti. Od toho je slovo zkušenost.

Jak jsi na tom? Otazka by se dala pochopit jen zda můžeš být těhotná, protože jinak na tom jsi jistě dobře. Pokud nebereš HA, je odchylka 2-3 dny uplně normální. Časem, věkem se odchylka upraví, nejlepší odchylka, skoro na pár hodin je právě s HA. Jestli to poznáš? Ano, většina žen to pozná. Bolení prsou, tlaky v podbříšku a bolesti. Pokud to nepoznáš, jsi na tom mnohem lépe, neboť bolesti, za cenu poznat to, za to nestojí. Pro jistotu můžeš v pravděpodobný den již použít intomky a pravidelně kontrolovat. Pokud nepředpokládáš potíže tak vynechání jednoho cyklu není žádná tragedie, navíc pokud jsi mladá. Nenapsala jsi věk. Nedělej si žádné nadměrné starosti. Pokud si nejsi jista navštiv lékaře, ale jedno vynechání ze začátku není žádný div.

misulik*

mně je 11 tak kdy to na mně příjde?

rnk*

Možná za týden a možná za 4 roky.

hodnocení

0x
To poznat prostě nejde. Občas se mi i stane, že menst. přijde úplně bez příznaků. Počkej klidně jeden celý cyklus a až kdyby menst. nepřicházela, tak se objednej k lékaři. Jedno vynechání se stát může. Často pomůže jedna vyvolávací injekce a několik let může vše zase šlapat jako hodinky ;)

figurek*
hodnocení

0x

haha. *smich*

Dobrý dotaz.

Já nejsem žena, ale spolehlivě poznám, že to na moji ženu jde. Nejnápadnější příznak je ten, že měsíc se blíží úplňku a hlavně a hlavně, moje žena začne být akčnější a není radno jí odporovat. Jak jste možná někteří poznali i tady na poradně. *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]