Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Vichy Normaderm?

Od: eleanor* odpovědí: 4 změna:

Ahojky, chci se zeptat máte někdo zkušensoti s přípravkama od Vichy Normaderm? Mám problematickou pleť a už fakt nevim co jiného bych vyzkoušela.Je lepší si koupit adstringentní tonikum(pleťovou vodičku) bez oplachování nebo hloubkově čistící gel, který se oplachuje? Díky moc za každou radu*dril*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Je to opravdu luxusní kosmetika,taky dost drahá ale ja jsem každopádně velice spokojená i když nepoužívám přímo tenhle druh,jediné co vám doporučím je zajít do lékárny a požádat je o vzorek této kosmetiky,taky jsem to tak udělala přeci jenom je to dražší,vyzkoušíte vzorky a uvidíte,jinak pokud tato řada nabízí,tak volte,něco na čištění,denní a noční krém,je lépe to mít komplet

martina30*
hodnocení

0x

Vichy Normadent nepoužívám,ale před mnoha lety jsem si nechala vyčistit plet a na druhý den jsem měla tolik pupínku a pálení...trvalo mi rok než se mi plet zlepšila...podívej se na www.Zineryt.cz.tento přípravek mi předepsala kožní lékařka ...používám ho už přes 10 let a stále mi pomáhá.Ještě jsem dostala od kožařky kosmetiku,která se kupuje v lékárně ted je i celkem drahá název Physiogel,jelikož tato kosmetika je drahá kupovala jsem si Physiogel Cleanser(systém obnovení pokožky)a Physiogel Creme DMS.Tuto kosmetiku jsem používala tak 3 měsíce +zinerit a opravdu se mi plet hodně zlepšila,ale jinak jsem nepoužívala žádný krém ani pudr.Tak se mrkni a pokud tě to zaujme budeš muset jít ke kožnímu a požádat o předpis.*slunce*

tigress*
hodnocení

0x

Dobrý den,

z vlastní zkušenosti jsem s Vichy Normaderm docela spokojená - pravda je trochu dražší, ale v lékárně mi řekli, že víc léčivá je La Roche Posay. Je to také francouzská kosmetika, ale levnější (nemá televizní reklamu, tak ji nemusíte platit :) ) Nebo vyzkoušejte řadu Sebium značky Bioderma - což je další celkem účinná a léčivá francouzská kosmetika pro problematickou pleť a ze všech zde jmenovaných cenově nejvýhodnější. Sama jsem vyzkoušela všechny tři a jsou opravdu dobré. V lékárně si určitě řekněte o vzorky s letáčky a nezapomeňte se zeptat na akční nabídku - Vichy i La Roche dost často mají v akci kosmetické taštičky s minibaleními oblíbených výrobků za symbolickou cenu pokud si zakoupíte nějaký přípravek. Raději volte ucelenou řadu a po čase kosmetiku vystřídejte. Z přípravků které se kupují v drogerii mi svědčí také Neutrogena - čistící wash a maska v jednom a také Garnier Pure 3 v 1 - kupodivu mě mile překvapily. Pokud vás ale trápí pleť opravdu hodně, nejúčinnější přípravky vám předepíše pouze kožní lékař, jinak by mohla pomoci i kosmetička. Doufám že jsem vám aspoň trochu pomohla :))

dani*
hodnocení

0x

měla jsem čistící gel a vysušoval mi pleť...mám ji smíšenou, takže problematickou až až...te´d na oplachování používám dove, pak ple´tovou vodu od biodermu a pak krém červený (proti vráskám) od garnier...dvakrát týdně peeling a jednou týdně ple´tovou masku s olejem z čajovníku...pokud by si měla mastná místa, pomáhá na to zinková mastička (k dostání v lékarně)

od vichy jsem měla i přípravky na vlasy, zkoušela jsem na ple´t i čistící pěnu, ale vůbec mi vichy nevyhovuje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]