Nejste přihlášen/a.
Ahojky, chci se zeptat máte někdo zkušensoti s přípravkama od Vichy Normaderm? Mám problematickou pleť a už fakt nevim co jiného bych vyzkoušela.Je lepší si koupit adstringentní tonikum(pleťovou vodičku) bez oplachování nebo hloubkově čistící gel, který se oplachuje? Díky moc za každou radu
Vichy Normadent nepoužívám,ale před mnoha lety jsem si nechala vyčistit plet a na druhý den jsem měla tolik pupínku a pálení...trvalo mi rok než se mi plet zlepšila...podívej se na www.Zineryt.cz.tento přípravek mi předepsala kožní lékařka ...používám ho už přes 10 let a stále mi pomáhá.Ještě jsem dostala od kožařky kosmetiku,která se kupuje v lékárně ted je i celkem drahá název Physiogel,jelikož tato kosmetika je drahá kupovala jsem si Physiogel Cleanser(systém obnovení pokožky)a Physiogel Creme DMS.Tuto kosmetiku jsem používala tak 3 měsíce +zinerit a opravdu se mi plet hodně zlepšila,ale jinak jsem nepoužívala žádný krém ani pudr.Tak se mrkni a pokud tě to zaujme budeš muset jít ke kožnímu a požádat o předpis.
Dobrý den,
z vlastní zkušenosti jsem s Vichy Normaderm docela spokojená - pravda je trochu dražší, ale v lékárně mi řekli, že víc léčivá je La Roche Posay. Je to také francouzská kosmetika, ale levnější (nemá televizní reklamu, tak ji nemusíte platit ) Nebo vyzkoušejte řadu Sebium značky Bioderma - což je další celkem účinná a léčivá francouzská kosmetika pro problematickou pleť a ze všech zde jmenovaných cenově nejvýhodnější. Sama jsem vyzkoušela všechny tři a jsou opravdu dobré. V lékárně si určitě řekněte o vzorky s letáčky a nezapomeňte se zeptat na akční nabídku - Vichy i La Roche dost často mají v akci kosmetické taštičky s minibaleními oblíbených výrobků za symbolickou cenu pokud si zakoupíte nějaký přípravek. Raději volte ucelenou řadu a po čase kosmetiku vystřídejte. Z přípravků které se kupují v drogerii mi svědčí také Neutrogena - čistící wash a maska v jednom a také Garnier Pure 3 v 1 - kupodivu mě mile překvapily. Pokud vás ale trápí pleť opravdu hodně, nejúčinnější přípravky vám předepíše pouze kožní lékař, jinak by mohla pomoci i kosmetička. Doufám že jsem vám aspoň trochu pomohla
)
měla jsem čistící gel a vysušoval mi pleť...mám ji smíšenou, takže problematickou až až...te´d na oplachování používám dove, pak ple´tovou vodu od biodermu a pak krém červený (proti vráskám) od garnier...dvakrát týdně peeling a jednou týdně ple´tovou masku s olejem z čajovníku...pokud by si měla mastná místa, pomáhá na to zinková mastička (k dostání v lékarně)
od vichy jsem měla i přípravky na vlasy, zkoušela jsem na ple´t i čistící pěnu, ale vůbec mi vichy nevyhovuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.