Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro růst nehtů?

Od: nikol* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

poradíte mi něco kromě laku pro urychlení růstu a aby byly pevnější? něco co máte vyzkoušeno?

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Biosil Plus. Osobní zkušenost - senzační nehty, změna k lepšímu byla vidět už tak po 3 týdnech. Užívala jsem asi půl roku a pak ještě půl roku byly nehty krásné - než odrostla ta vyživená část. Ale opravdu paráda.

ccccc lekarna.cz/...

Užívá se 1 tbl denně. Není to drahé a funguje to.

hop®
hodnocení

2x

Lak určitě neurychlí růst a vlastní nehty nezpevní, jen jim dá pevnější "futrál"...
Ségra s tím bojovala a potom "jedla" tablety s určitými prvky, zinek už byl zmíněn, v tomhle případě bych asi zkusil se obrátit na nějakého homeopata, abyste do sebe necpala zbytečnou chemii...

ivana525*
hodnocení

2x

mě se nehty zlepšily, když jsem začala jíst ořechy. A také nepoužívat nůžky, ale cvakátko a dřevěný pilník.

zabu
hodnocení

0x

prý zinek. Takže zkusit některý z doplňků se zinkem.

nikol*
hodnocení

´Děkuji za radu. Koupila jsem Biosil plus a oříšký jím také. V lékarn mi doporučilli jíst i tresčí játka, které miluju tak jich budu jíst více :) Dík za radu všem. Nehtý jsem si zničila po návštěvě vietnamců - a toho jejich sajrajtu.

ramona

Přesně můj případ,také mi úplně vietnamci zničili nehty a to jsem tam byla 2x z toho jednou se mi nános sloupával až do měkkého nehtu musela jsem na kožní a vypalovali mi tam zničenou deformaci ztvrdlé kůže ...oni používají prý akrylové lodní lepidlo to je na hrůza = zajímalo by mě proč jim nevezmou licenci a vůbec proč je nikdo nekontroluje ...§!

ivetka*
hodnocení

0x

Pro pevnost nehtů si je pilovat nechat narůst a zase zapilovat a oni budou sílit ;)

tadytriholky*
hodnocení

0x

Zdravím,

Tak mně se třeba nehty třepí, nejsou pevné, sice rostou rychle ale i tak. A proto jsem si v lékárně sehnala Biosil Plus, který ti nehty posílí a k tomu ještě vlasy i pleť. Je k dostání do 80 Kč a obsahuje cca 70 tablet. Doporučuji, hodně štěstí:)

ivetka*

Ten biosil se může používat i pro 11-16 leté dívky?

nikol*
hodnocení

Zeptat se v lékarně. Ja to koupila a nemuzu si to vynachvalit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]