Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvy na vlasy

Od: nom* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,
nevíte, kde by se daly sehnat barvy na vlasy, jako je například sytě růžová, modrá,zelená, bílá (trvalé) a za přijatelnější ceny? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Jinde než na internetu jsem to neviděla..

nom*
hodnocení

Ok, děkuji.

hodnocení

0x

bezvavlasy.cz/...

Jsou to profi barvy k rukám kadeřnic.Doporučuji spíš zajít ke kadeřnici, která poradí a odborně nabarví.Vrhat se "bezhlavě"do takových razantních změn odstínů může spíš vést ke katastrofickým výsledkům než krásné barevné hřívě.

nom*
hodnocení

Děkuji za odpověď, už jsem obešel dost kadeřnic, věšina si za to účtuje minimálně 300,- (a to jen melírování) celá hlava by tedy vyšla daleko dráž, plus to se musí doplatit kysličník (počítal bych tak s 500,- ba ne více)... To se mi zdá za barvu trochu moc. A pro člověka, který si jí obarvuje každé tři týdny je to až až. Ale i tak děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]