Nejste přihlášen/a.
Ahoj,...už dlouhou dobu jsem uvažovala že si změním barvu vlasů,...zašla jsem si ke kadeřnici na přeliv ale výsledek nic moc,..nějak to nechytlo a barvu sem měla skoro stejnou,...chtěla jsem na blond,...a tak jsem si barvu koupila sama-Garnier,...jenže hrůůůza,vůbec nevypadá jako podle vzorníku a výsledná barva je katastrofální!...chtěla bych se zeptat,vymývá se barva postupem času,.nebo jenom odrůstá?když bych si umývala vlasy každý den,tak vybledla by trochu?nebo neexistuje nějaký prostředek který by ji smyl?vím,že v blondatych barvach je urcite nejaky peroxid nebo tak ale jsou tam i jine barvici latky,nevymyje se to trochu,...prosím pomoc,...
Ahoj, barva odrůstá,smývá se ale fakt málo. Hlavně si vlasy nemyj každý den, to by jim vůbec neudělalo dobře,ještě by sis je zničila.Být tebou nic na hlavu nepatlej a zajdi si na konzultaci ke kadeřníkovi,ale nekomu fakt dobrému.A ten ti sto procentně poradí co s tím.Možná za to dáš nějaký větší penízky,ale vyplatí se to.Kámoška chtěla světlejší blond a když si koupila v krámu,výsledek byl tragickej místo takové té bílé blond byla normoš jak stará baba šedivá...tak šla radši k lepšímu kadeřníkovi,a ten jí to napravil.
Určitě se připojuji k doporučení zajít ke kadeřníkovi. Já mám vlasy tmavé a barva se z nich vymývá dost rychle, ale u blond je to něco jiného, tam je základem odbarvení a to musí odrůst, i když přibarvení se asi bude taky vymývat. Dcera měla ještě problém s koupáním v bazénu - odbarvené vlasy jí zelenaly, to byla taky hrůza. Co taky barvu změní, je slunce.
Jednou jsem byla u kadeřníka a přišla tam slečna, co si taky dělala doma blond barvu. Zděšená, vlasy v podstatě oranžové, fakt to vypadalo hrozně. Ale odcházela jako člověk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.