Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ultrazvuková špachtle

Od: aaliska odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Má někdo zkušenosti s ultrazvukovou špachtlí? Myslím tu na domácí použití... zvažuji, že si ji objednám. Jsou to vyhozené peníze?

Za případné odpovědi velice děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
Proč draze odstraňovat následky, kdyz stačí odstranit příčinu. A vyjde to mnohem levněji.
aaliska
hodnocení

štírečku, díky za odpověď...a teď mi řekni příčinu, opravdu by mě to zajímalo...pak jí co nejrychleji odstraním...

stirecek*

Přemýšlejte...na co ji chcete?

aaliska

na vyčištění pleti

stirecek*
To si fakt myslíte, ze spachtle dodá minerály, vodu, vitaminy a jiné látky pro správnou funkci buněk?
aaliska

Tak tohle jsem si opravdu nemyslela. Přijde mi to, že " jeden o koze a druhý o voze". Naše diskuze nemá cenu.

stirecek*

medunka8*
hodnocení

0x

já byla u kosmetičky a ta mi touhle špachtlí čistila pleť...nevim,myslím že peeling udělá službu stejnou a je to levnější...já bych jí nekupovala...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]