Nejste přihlášen/a.
Dobry den mate ho nekdo prosim doma? Vyjde ta posledni cast (valecek ) na krcni pater, nebo vys?( chapu , ze je to dle vysky, merim 164cm). A ty valecky jsou mekke, nebo do patere tlaci? Nemam moznost ho vyzkouset a v obchode mi pani rekla, ze ho nebude sestavovat. Nebo mate za to, ze jsou to vyhozene penize? Dekuji za nazory. sporthome.cz/...
Dobrý den. Mám ho tu za sebou. Jsou to vyhozené peníze, daleko lepší je cvičit břišní svaly normálně jak jste zvyklá. Je to zbytečnost...Jen vyhozené peníze...Velikost se dá nastavit podle výšky tak, abyste ten horní váleček měla na krku. Ty válečky jsou z takové pěny. Ale opravdu to nekupujte. Koupil si to otec, ale i on usoudil, že je to blbost. A ani nevíte, jaký je pak problém se toho zbavit... Všechny tyhle stroje jsou k ničemu, protože nemají jednu jedinou výhodu...
Majsterjoe: Žádný cvik, který je prováděn srávnou technikou tělu nijak neškodí. Právě naopak. Pokud ovšem někdo dělá sedylehy špatně, potom ano. Ale pořád je lepší se naučit správnou techniku jejich provádění, než si kvůli tomu kupovat stroj...
Naopak ja s timto nesouhlasim. Rozhodne je to lepsi na cviceni nez delat sedy lehy, ktere casto nici zada. Jde hlavne o vydrzet a cvicit pravidelne.
Hm..myslela jsem si to, ale jsem po OP krcni patere, (deska a srouby) a sama bez opory cvicim blbe, tak jsem myslela jako pomocny nastroj. Jeste to zvazim, diky
Raději zkuste balanční cviky. Sedy lehy jsou minulé století.
Dobré jsou balančí podložky: balancni-podlozky.heureka/...
A cvičení s vlastním tělem: ostatni-fitness-naradi.he/...
Ten balancni polstarek je velmi dobry, ten si objednam. Bude vhodny i na dlouhe cesty do auta. Cvicebni mic mam, zkousim podle DVD urcite cviky, moc jich neni co muzu, ale aspon neco Dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.