Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Budu přecházet na jinou HA a chci se zeptat hlavně holek..poznali jste nějaké rozdíly? Když jste přešly na jinou? Přecházím z vysokohormonální na nízkohormonální..A myslíte, že si na ni po dobu několika měsíců může tělo zvykat a můžou být nežádoucí účinkjy?Tak jako je to když berete antikoncepci prvně?
Ano tělo si může zvykat, může se třeba objevit špinění. Každé tělo reaguje jinak. Moje vlastní zkušenost je taková, že moje tělo snáší hormonální antikoncepci dobře. Vystřídala jsem čtyři, nikdy třífázovou, žádná mi neděla problém, přechod na jinou jsem nijak nezaznamenala. Ani po vysazení jsem neměla problém s rozhozeným cyklem a plánovaně jsem otěhotněla druhou ovulaci po vysazení.
To je individuální. Já jsem například při 3-fázové (už si nevzpomínám na název) pořád zvracela. Když jsem se šla poradit na gyndu, za moji doktorku zaskakovala jiná, která se strašně divila, že mi takové prášky vůbec kdy předepsala. Napsala mi Logest a byla jsem spokojená. Bylo mi po nich dobře a i cena byla přijatelná.
V současné době beru HA v injekcích, které málokdo snese, ale já jsem naprosto spokojená.
Myslím si, že by jste přechod z vysokoh. na nízkoh. mohla snášet bez problémů a když ne, není nic jednoduššího než zajít za doktorkou a poprosit o jinou variantu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.