Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žluté zuby - náprava

Od: hansikii* odpovědí: 13 změna:

Zdravím je mi 17 let a mám poměrně žluté zuby. Mám šanci ještě do budoucna vrátit zubům jejich původní barvu? nebo už se to zpravit nedá a zuby už budu mít žluté napořád? Pokud se stím něco udělat dá, kolikrát a kdy si deně čistit zuby a za jak dlouho by se to mohlo spravit nebo alespoň zlepšit. Uvítám každé rady, tipy a tak..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x

Určitě nepoužívej bělící zubní pasty, nedocílíš toho, co chceš. Ani běžné dostupné přípavky s drogerie nebo z rad na internetu - akorát si tím zničíš zuby.

Pokud chceš zuby vybělit, tak zubaři to dělají, ale budeš muset rozbít prasátko, není to zrovna levné.

Dále to chce dbát na zubní hygienu, pořádně a správně si čistit zuby měkkým kartáčkem, netlačit na něj. Nevhodný je elektrický kartáček - obrušuje zuby a tím je ničí.

mandy*
hodnocení

1x

Přírodní způsob na bělejší zuby je vyčistit si je vnitřní stranou slupky od banánu. Jahody také pomáhají. Nebo taky smíchat polovinu lžičky jedlé sody s lžičkou vody a vyčistit si s tím zuby. (Nemělo by se dělat víckrát než 1x týdně). Samozřejmě po tom nebudou zuby úplně sněhobílé, ale bělejší ano. No a samozřejmě pít méně kávy...=)

figurek*
hodnocení

0x

když nechcete mít žažloutlé zuby, pak vám radím přestat kouřit nebo si kupovat lepší cigarety, ve kterých je méně asfaltu.

No a za druhé vám můžu zopakovat, co mi říkala má zubní lékařka. Skutečně zdravý zub nikdy není bílý, ale má lehce béžovou barvu slonové kosti.

hansikii*
hodnocení

Opravdu přínosná odpověď.. navíc jsem nekuřák

culdabulda1*
hodnocení

0x

Jako mladá jsem si čistila zuby popelem z cigaret, anebo živočišným uhlím - anebo pracím práškem + peroxid. - na čas to vydrželo - ale teď už Vám nikdo takové postupy radit nebude - takže jedině k lékaři -! Zdravím. Marcela.

hansikii*
hodnocení

Jeslti jste doopravdy dělala věci, které jste psala nahoře tak se divím, že vůbec nějaké zuby ještě máte :) Myslíte, že bez pomoci lékaře nemám šanci zlepšit vzhled mých zubů?

culdabulda1*

No - mám zuby ještě všechny - ale - pokud můžete poradit něco lepšího - budu moc ráda. Marcela. - taky nechci mít žluté zuby.

monika123*
hodnocení

0x

A co zkusit nejdrive u zubarky "piskovani"? Me to pomohlo. Take jsem se ptala zubarky, ale ty kupovana belidla v drogerii jsou jen vytahovani penez, jedine u zubarky pozadat o klasicke beleni, ale neni to nejlevnejsi. Druha vec co mi poradila, je zubni pasta Rembrant, neni nejlevnejsi, je take nekolik druhu, ale udajne trochu funguje. Dcera mela po rovnatkach flicky na zubech, pomohl Elmex , ale gel, ne pasta. Pouzivala ji 1x tydne. A ja zvazuji toho Rembranta :)

Zubní pastu Rembrandt jsem měla, ohledně bělení zubů je k ničemu. Je to jenom reklama - a přemrštěná cena, taky jsem si myslela, že když je to tak drahé, musí to přece fungovat. Ne.

monika123*
16.09.13 20:39

Diky :)

sargo*
hodnocení

0x

Při pravidelném čištění 3x denně by se měl už za pár dní nějaký efekt projevit; a když se nepoleví, tak se to bude lepšit pomalu dál. Ale 2x denně dle mého na žlutější zuby nestačí. Na bělení, i u doktora, bych byla hodně opatrná. Bída je braní antibiotik a dalších léků - mám vyzkoušeno, že ten žloutnoucí efekt je poměrně dlouhodobý (v řádu týdnů) a nepřišla jsem na nic, co by se s tím dalo udělat.

hodnocení

0x

Koukněte na obrazovku, až na ní bude paní Bobošíková. Tato dáma má dost peněz na špičkovou péči o své tělo a svou osobnost. Může si zaplatit všechny odborníky, kteří ji udělají nejkrásnější na celém světě. A přesto má zažloutlé zuby! Protože je má své, se zažloutlou sklovinou, od té doby kdy jí jako dítěti, zažloutlé vyrostly. Na obrázcích je s bílými zuby, úprava fotek je běžnou záležitostí. Ale naživo?! :D

jakoola*
hodnocení

0x

Co navštívit dentální hygienistku. Zuby Vám vyleští a poradí .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]