Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěla bych miminko s ženatým

Od: monina95 odpovědí: 32 změna:

Ahojky holky. Vím že mě asi odsoudíte ale mám ženatého přítele, už několik let..je mi 18..ale strašně moc toužím po miminku..přítele hrozně moc miluji a tak bych alespoň měla pocit, že mám kousek jeho navždy u sebe..kdybychom měli miminko..moc bych si ho přála ale on ne. Napadlo mě vysadit HA a až otěhotním čekat, jak se k tomu postaví..nebo mě napadlo dělat, že to dítě není jeho a čekat, jak se s tím porve i když mi to příjde vůči němu nefér..moc bych chtěla miminko s ním..

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

9x

Tak moment, ujasníme si to!

Pokud chcete jen to miminko, tak stačí přítele svést na jednu noc (v ideálním případě), a můžete být svobodná matka s věčnou památkou na milovaného přítele...

Ale pak píšete "kdybychom měli miminko", o záměrném vysazení antikkoncepce a podobných sviňárnách!

Ani první možnost není úplně férová vůči přítelově manželce.
Ale ta druhá, to je fakt podraz nejhrubšího zrna, za to bych možná byl schopen ženskou i zmlátit. A pokud to uděláte, počítejte s tím, že se něco podobného od Vašeho přítele dočkáte - naprosto zaslouženě!

Hezký den...

doplněno 14.09.13 22:58:

Omlouvám se, že jsem reagoval, teď čtu, že jste se ptala "holek". Nicméně názor chlapa na tuto záležitost je možná také někdy dobré znát...

monina95
hodnocení

Kvuli tomuto by na mě ruku nevztáhl, řekla bych, že jsem záměrně nic nevysadila a že neím jak je to možné..proto bych si to chtěla vykompenzovat miminkem..měla bych část jeho a už navždy..a jeho milovaná ženuška už by se dětmi ohánět nemohla, protože se mnou by měl rodinu taky! Ale mě by šlo asi hlavně o to miminko..moc bych jej chtěla a zvažuju to už delší dobu..

vlasatec*
Jemu bych řekla... Tomu říkáte vztah? lhát...? Možná to chce kapánek dozrát.

davidp*
hodnocení

9x

Milé děvče, tvé přání zdá se být na první pohled roztomile romantické, ale ve skutečnosti je sobecké. Bohužel je vidět, že ve své poblázněnosti máš v plánu dělat věci, které by skutečně dospělý člověk neudělal. Žádná láska, jakkoli čistá, takovou hloupost nemůže nikdy ospravedlnit. Chceš-li dělat chyby, dělej je, ale neočekávej podporu od někoho, kdo má v hlavě mozek.

David

vecernicek*
hodnocení

3x
Pokud budes mit miminko se zenatym.ktery s tebou nebude -aspon pises.ze budes mit aspon to miminlo.kduz ne jeho-tak si predstav situaci az budes mit jineho dokonaleho muze.ktery s tebou bude chtit byt a bude volny...co udelas s tim miminkem! Uz ho preci nebudes potrebovat...
uvedom si.ze lidi nejsou veci- nedaji se vlastnit.ani ovladat!
...je to proste hloupost a soihlasim s nazorem.ze jsi nedospela a sobecka.pokud na tuto hru pristoupis...:(
monina95
hodnocení

Nejhorší je, že tato láska je zatím nejsilnější, jakou jsem kdy ke komu měla..a bojím se, že už se nenajde člověk ke kterému bych cítila ještě něco intenzivnějšího..

jirbar*

To intenzivní cítění může být taky jenom svrbění.

hodnocení

2x

pokud je chlap blbej a při mimomanželským šukání nepoužívá ochranu, ať za svou blbost klidně pyká. jeho žena to odnáší i bez milenčina miminka, protože je vystavována neustálému riziku pohlavních chorob, což mne by tedy v roli manželky rozhodně nakrklo víc, než pouhý fakt, že strká péro do jinejch. žena, která schválně vysadí HA, ačkoli ví, že muž dítě nechce, miluje akorát tak sama sebe a i to je diskutabilní. rozhodně nemiluje chlapa, když na něj dělá podrazy a nejspíš je jí ukradené i to dítě, jinak by mu nezařizovala budoucnost bez otce.

monina95
hodnocení

A kolik už udělal podrazů on mě? A já jsem mu věrná, takže ode mě ta jeho čůza nic nechytne..milostivá!

no, věrná nevěrná... mám známou a ta za svého vdaného období vždy bezpečně poznala, že jí manžel zanáší. jakmile ho strčil jinam, hned měla kvasinky a je celkem jedno, že u milenky se nijak neprojevily. nicméně trvám si na svém - ten, kdo druhého miluje, ten mu nedělá podrazy *nevi*

iz*
hodnocení

2x

Monino, zdá se, že svého přítele až tak moc nemilujete, jinak byste na něj neplánovala takový podraz.

Láska obnáší nejen zamilovanost, ale i odpovědnost k partnerovi, k sobě a samozřejmě i k dítěti (dětem). Jestlipak víte, že dítě má právo na oba rodiče?

A myslíte, že by partner, kterého byste takto podvedla, zůstal Vaším partnerem, a že by byl i dobrým otcem nechtěnému dítěti?

Zkuste se na to podívat i z hlediska toho dítěte: Proč mu předem plánujete narození do neúplné rodiny, Přesněji: plánujete jeho narození přes odpor jeho otce?

Vy si negativní reakci od partnera zasloužíte, ale jak by k tomu přišlo Vaše dítě?!?

Já se všemi deseti přidávám i Ivzez. Miminko se samoživitelkou, to je velmi náročná záležitost, zvláště pak pro matku. Nedostatek peněz, nevyspaná, uvázaná u postýlky a u kočárku, bez možnosti chvíle změny.. Když to je zdravé dítě. Když je nějaký zdravotní problém, tak je to peklo. *plac* Jenže miminkem dítě nezůstane navždy. Každá matka chce pro své dítě to nejlepší. Vůbec se neříká snadno: Na školu v přírodě nemáme, nemůžu ti to koupit, protože na to není, já vím, že ostatní děti to mají, ale tobě nemám z čeho koupit, já vím, že chceš děvče pozvat na kolu, ale nemám ti z čeho dát, jéžiši, ty chceš na gympl a pak na vysokou? Ale to je ještě 9 let! *plac* Kde máte záruku, že si muže k sobě připoutáte, když už víte, že přesně takový podraz udělal své ženě? Jednou lump, vždycky lump. Hledá jen potěšení, sex bez komplikací. Je vám to jasné?! Nejprve dospějte a zjistěte, co to je boj o chleba a pak uvažujte o miminku. Vždycky si vybírejte chlapce, muže, o kterém víte, že bude dobrým otcem vašim dětem..

pohanka*
hodnocení

2x

Tato velká, osudová láska, kterou nyní cítíte trvá dva roky, plus pár měsíců. Pak vyprchá a Vám zůstane již jen stabilní cit, a případně krásné vzpomínky. Buďte vděčná, že Vám bylo dopřáno tento velký cit poznat. Ne každému je to dopřáno. Mluvím ze své zkušenosti. Jestliže ho máte tak moc ráda, musíte si říci, že uděláte pro něj vše, aby byl šťastný, aby jste mu neublížila. A tím projevíte svou lásku. Vy nemáte žádné zkušenosti, jste ml dá a jak již zde napsali i velmi sobecká. Mě to potkalo až po čtyřicítce a dokázala jsem s tím porovnat. Ale bylo to nejkrásnější, co jsem poznala v životě. Ač nevěřící, denně jsem děkovala bohu, že mi toto nechal poznat. Pokud budete řešit vztah, jak jste nastínila, ovlivníte svůj život nevratně. A nemusí to být jenom pohádka.

pt®
hodnocení

0x

No, jistě, je sobota, je dost pozdě, žádný program, nudíme se, tak si uděláme z lidí blázna, viď "monina95"?

dovolenkar
hodnocení

0x
Moniko, vzpamatuj se driv, nez bude pozde. Promluv si o tom s nejakou starsi osobou, nejlepe 50+ a pak nebude treba pokladat podobne dotazy. Z toho co jsi napsala, by tvuj cin byl pouze zpusob, jak si pokazit zivot.

imbecilobijec
hodnocení

0x

vy jste na pár facek

amadeus*
hodnocení

0x

Fůj! Podrazácké zrůdy, které něco takového udělají by se měly kastrovat! Takové chování ospravedlňuje jakoukoli pomstu. Jen doufám, že je to jen znuděný výplod nějaké patnáctileté holčičky.

vlasatec*
hodnocení

0x
Jestli ho milujete tak ho neodvádějte.
doplněno 15.09.13 07:06: Řekněte mu, že ze zdravotních důvodů koncite s HA, stejně to je svinstvo. Pak uvidíte jak moc vás miluje. Každopádně si žena zaslouží celého muže ne mu jen dělat matraci.

hodnocení

0x

Ze slov: "dělat, že dítě není jeho, a čekat, jak se s tím porve" soudím, že to z vaší strany není láska. Nějaký cit ano, vášeň určitě, ale pravá nezištná láska rozhodně ne.

Ze strany ženatého partnera to také není pravá láska. Alespoň ne zatím. Ženatí muži (i ženy) pro nový vztah a "opravdovou lásku" opouštějí původní rodiny, to je fakt. Ale pokud jste zatím jen milenka, pokud jste o případném společném soužití nehovořili, tak jste prostě jen milenka - bokovka.

Pokud se v takové situaci počne dítě, tak se to pak nějak řeší. A žádné řešení není ideální. Ale pokud se za této situace počne dítě vědomě, je to obrovský podraz na partnera i to budoucí dítě.

Možná to ve svém citovém rozpoložení (je v něm sobectví, majetnictví, nevyzrálost...) nevidíte, ale dělala byste si podraz i sama na sebe. Být v 18 letech matkou je v dnešní době trochu brzy. Tzv. biologické hodiny vám ještě nejméně 10 let tikat nebudou. A do té doby máte obrovskou příležitost udělat něco pro sebe. Doplnit si vzdělání, naučit se dva cizí jazyky... A to všechno nejen pro dobrý pocit sama ze sebe, že se něco nového učíte, ale hlavně pro budoucnost. Ať už svobodná s dítětem, nebo vdaná za tohoto muže či úplně jiného - až vám bude 30, 40 a dokonce přes 50, budete mít šanci na lepší zaměstnání než sedět za pokladnou nebo někde trhat lístky.

A pokud si myslíte, že toho muže opravdu milujete, tak dejte vztahu čas a partnerovi dokažte, že jste dobrá nejen v posteli, že jste i zodpovědná v plánování osobní (tedy i společné budoucnosti). Vozit kočárek umí každá. Ale dítě není jen kočárek.

hodnocení

0x

1. Doufám, že tento dotaz je jen vtip

2. Maminka tě asi málo mlátila.

3. Nediv se, když ti pak někteří budou říkat "slečna šáhlá"

5. Vidělas film Má mě rád, nemá mě rád? Dost mi připomínáš hlavní hrdinku (i když, tam teda o ní ten chlap skoro neviděl, každopádně šáhlá a sobecká byla podobně)

figurek*
hodnocení

0x

poslyšte slečno, jestli si mimino pořídíte způsobem, který nahoře navrhujete, pak je to skutečně nefér nejen vůči vašemu příteli, ale i vůči tomu případnému dítěti.

Dítě není panenka na hraní. Bude mít potřeby a tužby které mu budete muset plnit. Co vy? Jste zajištěná a uživíte ho?

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, takže chceš na přítele, kterého údajně moc miluješ, ušít nehoráznou boudu. Moc pěkné.

Ze zkušenosti známé, která je dlouholetou milenkou ti radím - vykašli se na mimino i na přítele. Jsi zajištěná? Máš kde bydlet s miminem? Máš dokončenou školu a vydělané peníze do zásoby pro mimino? O většině pochybuji.

A nepočítej s tím, že se někdy ten tvůj rozvede a váš vztah skonší nádhernou pohádkou. Výše zmíněná kamarádka čeká už sedm let, utíká jí život a ona pořád čeká. A přitom se on nikdy nerozvede. Takže jen zráta času. Navíc, je ti 18 let a to je zřejmě to, co příteli imponuje. Ty mu dáš kdykoli a kdekoli krásné mladé tělo a sex, doma má pak teplé jídlo a kompletní servis.

Proč by to měnil, že.

doplněno 15.09.13 15:27:

Jinak mám dojem, že si chceš miminem připoutat, aby byl s tebou, abys to měla pojištěné.

A můžeš se dočkat hodně krutého probuzení.

ladinpraha*

Martino, četla jsi pozorně? Tady podle mě vůbec nejde o chlapa a dítě zde figuruje jenom jako prostředek.

"Má velmi velmi vysoký plat, takže alimenty co jsem tak počítala by uživily nejen dítě ale i mě"

martinaa*

Ano, Ladine. Slečna chce na chlapa udělat podraz (protože jakkoli dítě chce, pořád je to podraz), aby z něj měla kousek." Možná také doufá, že miminem ho obměkčí a třeba zůstane s ní. A alimenty jsou jedna věc, bydlení a živení dítěte druhá. Stačí, aby bohatý pán obešel pár známých, bohužel vím, jak to dneska chodí.

Slečna, která fakt přemýšlí jako těžce naivní patnáctka, nedomýšlí důsledky svých činů. Co když se z milého a super přítele po oznámení těhotenství stane noční můra? Bohatých podnikatelů, co se nebojí fyzického i psychického vydírání, je dost. Co když náhodou zemře a žádné alimenty platit nebude? Co když se bude otec domáhat styku s dítětem, když tedy platí alimenty? Co když mu povykládá příběh, jaký podraz jeho matka udělala?

doplněno 15.09.13 20:12:

Tak budeš mít kousek jeho, ve své sobeckosti, protože fakt, že by to bylo hlavně tvoje dítě, ti asi uniká, a bydlela bys pod mostem. Nebo u rodičů, kteří jistě budou nadšení, že mají doma možná i nedostudovanou holku s děckem.

Pěkné vyhlídky, mateřská, pak pracák, protože nebudeš nic umět, na kafíčka s kámoškama a diskotéky můžeš zapomenout.

Takovou jednu znám, je to dcera kolegyně. Měla dítě v 19 s jedním ignorantem, teď je klukovi 6 let, jí je 25 a každý víkend paří do němoty. Na kluka kašle, honí si ztracené mládí.

monina95
hodnocení

Vůbec by mi nevadilo kdyby se s ním chtěl stýkat, spíš naopak..nejse mi o ty alimenty ale o to, abych měla kousek jeho..

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj "monino95"

- mně to přijde tak, že ho chcete tím dítětem přinutit k rozvodu. Občas se to i podaří - záleží na tom, jak silný vztah má ke své manželce - a jaké má rodinné vztahy.

Ale možné je všechno -! - jenom, aby se k Vám za čas nezachoval stejně, jako nyní ke své manželce - jste sice tak mladá, že Vám to asi nehrozí - pro zajímavost - kolik je Vašemu partnerovi a jakou má povahu -?! Tak přeju hodně štěstí - Marcela.

ladac
hodnocení

0x

mi to uhozene neprijde, neco podoneho jsem nedavno chtela udelat taky. ona ta laska je mocna. a jeste kdyz milujete chlapa, kteryho nemuzete nikdy mit tak to dite je urcite satisfakce.

martinaa*

Nepřijde Vám uhonzené udělat na chlapa sprostý podvod a i přes jeho jasný nesouhlas naschvál otěhotnět?

Satisfakce? No, něčím se to omluvit musí, jinak se tomu říká pěkná sviňárna.

vecernicek*
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti...

pokud ho miluji,dám mu naprostou svobodu, aby se rozhodnul, se kterou ženou chce být...

Ano, samozřejmě to bolí, přesto - buď se mnou půjde dobrovolně, že bude chtít - jedině tak to má pro mě smysl, anebo po nějaké době zjistím, že mi tento vztah víc bere než dává, a že mi nestojí za to být ta druhá a budu to muset skončit...

Takhle si představuju lásku ( k ženatému) muži já!

monina95
hodnocení

Máš absolutně pravdu jenže já ho miluji natolik, že bych se nedokázala smířit s tím, že se mnou nechce být..

martinaa*

Ale dokázala. Tak jako se s tím smířily tisíce jiných. To, že si dokola omíláš, jak bys to nezvládla, je jen berlička, jen výmluva, proč to teda nedělat.

Je to chování malého sobeckého dítěte, které chce natruc provést hloupost, protože nemůže mít oblíbenou hračku.

backora
hodnocení

0x

Opět jeden výplod jedné nevyzrálé duše. Prosímtě, nejdřív dospěj, zkus si, jaké je to starat se o sebe a spoléhat jen sama na sebe, a poté házej kolem slovy jako "chci miminko". Ono takové miminko není zlatá rybka v akvárku nebo křečík zavřený v kleci, víme?

Takže si užívej být něčí sexuální hračka, užívej darů, kterých se ti za to bezpochyby dostává a tiše seď a čekej. Nač? Až dostaneš rozum a život tě pomlátí ze všech stran.

Jinak děkuji mužům za reakce. Vašemu obecnému rozhořčení se zde nedivím a plně chápu, proč nám ženám tak často nadáváte do slepic.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]