Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství nebo jiný problém?

Od: urtica odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
chci se zeptat na názor. S přítelem se o miminko zatím nepokoušíme, ale žádnou ant. nepoužíváme. Můj obvyklý cyklus je 30-33 dní. Nyní jsem 41 dní bez menstruace. Minulý týden jsem zaregistrovala bodavou bolest v pravém podbřišku. Bolest se zmírnila, ale při styku se "vrací" (ostře vystřeluje na pravou stranu). Prsa jsou bolestivá, ale to mám skoro každý měsíc (PMS).Těhotenství nepovažuji za pravděpodobné (test vyšel negativní), ale trochu mě to znepokojuje. Má někdo podobnou zkušenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zajděte si na gynekologii a bude jasno.. Může to být cokoliv, cysta, zánět, nachlazení, močový měchýř... Já jsem šla před lety na gynekologii se zánětem močového měchýře a bolestí břicha (pila jsem celý víkend litry urologického čaje) a tam mi sdělili, že jsem těhotná...Takže šup k odborníkům, ať je vše brzy v pořádku *slunce*

...

urtica
hodnocení

Díky za odpověď. Samozřejmě...pokud problémy neodezní, tak tam zajdu...zajímal mě ale nejdřív názor laické veřejnosti :). Zánět jsem kdysi prodělala (i z toho důvodu se domnívám, že otěhotnění u mě v budoucnu bude spíš problém než že by to šlo takhle rychle) a byl to jiný typ bolesti, s močením problémy nemám. Spíš mě napadla ta cysta...

hodnocení

0x

Zdravím:)Pokud máte ostře vystřelující bolesti v podbříšku a zároveň bolesti prsou,může se jednat jak už o zmíněnou cystu,ale také o mimoděložní těhotenství.Šupejte k lékaři,s tímto není radno si zahrávat:(Je to přece vaše zdraví,a to máte pouze jedno!Ano,zkušenost mám,stejné příznaky-a pak následovala okamžitá operace,po které mně sdělili,že to bylo právě mimoděložní těhotenství a hrobníkovi z lopaty jsem utekla za pět minut dvanáct...

doplněno 09.09.13 15:19:

Test jsem měla negativní!

urtica
hodnocení

Wamp - Díky za reakci. Ano, to mě bohužel také napadlo...zase jsem si ale říkala, že bolest by se stupňovala a zatím se spíš zmírňuje (minulý týden to vystřelovalo samo od sebe, teď už jsem to cítila pouza při styku)...navíc nekrvácím a test, jak jsem psala, byl negativní...je mi ovšem jasné, že přes net to nevyřešíme...

Pri mimodeloznim tehotenstvi, by MEL byt pozitivni test, ale kdo vi. Doktor nejsem. Ty bolesti tam opravdu muze zpusobovat cokoliv. Podobne me zlobila cysta. Opravdu doporucuji zajit co nejdrive na prohlidku.
doplněno 10.09.13 20:08: Ajaj..to mimodelozni tehotenstvi by byl prusvih. Budte rada za cystu ;) Takhle velka by mela jit "rozehnat" injekcema becka, pokud neni jeste neco lepsiho.. Tak preji brzke uzdraveni ;)
urtica

Béčko jsem tedy nedostala, jen nějaké hormony na spuštění menstruace, tak uvidíme...jj, jsou horší věci, já vim. Díky za Váš čas.

urtica
hodnocení

Dobrý den, ahoj,

díky a Vaše příspěvky...dnes jsem byla na gyn. a je to cysta - 3,5 cm. No, jsou horší věci,ale radost z toho nemám.

Mějte se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]