Mi kožní předepsal Selzink plus 3 balení, pak měsíc přestávku. Opravdu vlasy a nehty zrychlily růst. I kvalita se zlepšila. Selzink plus je v lékárně volně.
Dobrý na vlasy je Biosil plus, ten se koupí bez předpisu za pár korun v lékárně a taky jsem našla nějké tipy na budkocka.cz/... Zálěží na tom, jaké máš vlasy, jestli zničené nebo zdravé, zničené rostou pomaleji.
Rust vlasu je dan geneticky. Vsechny pripravky jsou vyhazovani penez. zasadou je vyzivovat vlasy "zevnitr" . tzv. jidelnickem. Pripravky si mozna muzete zakoupit na vlasoe korinky, vyzivove ampule, ale t je asi tak vsechno. Biosil, jak je tu zminovano, je na posileni (vitaminy), ne na rust. To opravdu neexistuje, jinak bysme vsichni meli haro az na zadek
V lékárně se dá koupit "gelatina+". Ale je to dost drahé. Já to polykal z úplně jiných důvodů, ale jako vedlejší účinek mi rostly vlasy rychleji. Nečekejte ale nějaký zázrak. Taky Vám vlasy nezhoustnou, jen je budete muset dřív stříhat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.