Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K holiči - umyté nebo neumyté vlasy?

Od: kottas odpovědí: 5 změna:

dobrý den!

když mám čerstvě umyté vlasy,mám je hodně husté,plné, ale druhý den už trochu umaštěné je mám spíše trochu splihlé do pramenů. s jakou verzí je lepší jít k holičce,když má vytvarovat účes? protože se pak bude trochu lišit,že jo?

Petr

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Budte trochu kulturni, myjte si vlasy kazdy den a je to vyreseno.

Jinak ja bych sel k holici vzdy a pouze s umytimy vlasy, i kdybych vedel, ze mi je bude myt znovu. Precejenom ono to taky pro kadernici neni nijak prijemne, hrabat se v mastnych vlasech...

Má odpověď směřovala k tomu nemýt si hlavu těsně před návštěvou holiče či kadeřníka. Zeptejte se, až tuto službu budete využívat holiče či kadeřníka...

hodnocení

0x

Nemyté vlasy. Umyje a upraví si vše sama.

katka*
hodnocení

0x

vlasy bych nemyla pouze v případě,že si chcete nechat udělat melíry,na ně se pak lépe chytá barva.Jinak,jestli se chcete nechat pouze ostříhat,určitěbych si je předtím umyla.Zdravím

kikkiii*
hodnocení

0x

Je lepší jít s neumytýma vlasama, líp se pak kadeřnici s nima pracuje a účes také lépe drží. (vlastní zkušenosti)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]