Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozené vlasy z barvení

Od: kenseiarrs* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.
Předem píšu, že jsem muž.. Už asi rok na svých vlasech zkouším různé barvy a účesy, ale vlasy mám teď takové suché (to mi až tak nevadí), mám roztřepené konečky a celkově jsou vlasy dost poškozené. Jediné štěstí mám v tom, že mi vlasy nepadají, za co jsem dost rád.. Zajímalo by mě a chtěl bych od Vás poradit, jaké masky (šampony) jsou dobré na poškozené vlasy. V drogerii jsem se koukal, ale je tam toho tolik, že je těžké si vybrat. Tak by mě zajímalo, jaké masky používáte vy a jaký je výsledek. Na ceně zase tolik nezáleží, ale nehodlám do toho nacpat moc peněz. Co jsem se koukal v rosmannu, tak tam měli ty masky v cenně od 100 do 250kč, potom tam byly už jen ty dražší.
Děkuji za každou radu, s pozdravem Jeff.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

zkuste brazilský keratin - mě to na suché konečky dost pomohlo.. :)

kenseiarrs*
hodnocení

Děkuji za radu! :) Jinak nemáte zkušenost s rošlehaným vajíčkem a olejem? Prý je to účinné, ale moc tomu nevěřím..

Ano,je to účinné,sama tuto masku používám-ovšem,pozor,dávat olej olivový:)Jinak,vybírej zde,také účinné,a hlavněco?Hlavně Bio:) krasojizda.cz/...

ivetka*
hodnocení

0x

Doporučuji kondicionér garnier a určitě si nebarvit vlasy ... Vlasy se tak ničí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]