Nejste přihlášen/a.
Jsem v tom až po uši. Jsem zamilovaná do chlapa, jsem schopná s ním i spát jen abych mu byla na blízku a to je dost strašný. Nedokážu mu neodepsat, nereagovat na něj, jsem na něm psychicky nalepená jak klíště. Jak z toho ven? Proč se mi to děje? Nechci se takhle upínat na tu představu. Chtěla bych aby to byl prostě jen člověk, kterého až potkám, pozdravím, max. prohodím pár slov a jdu zase dál aniž bych si zase dělala do budoucna nějaký naděje jenom tím, že jsem s ním zase přišla do "styku". Nehledě na to že vím, že to dokáže vycítit a být na mě pak hnusný, což chápu, nikdo nechce pijavici. (Teda, třeba to tak není, zase do hlavy nevidím nikomu)
Děkuji za názory!
Je těžké poradit zamilovanému snílkovi, nicméně to zkusím. Neupínejte se na představy a připusťte si realitu. Opakujte si _ nemá o mě zájem, nebudu se mu vnucovat. Mějte svoji hrdost. Vím, že když je člověk zamilovaný, chvíli to trvá, než dokáže odložit ty růžové brýle...Ale snažte se odpoutat myšlenky jiným směrem, ať sama sebe dlouho netrápíte. Držím palce!
Používáte pěkná slova. Vy ho milujete tak, že ho stíháte jak stihačka, nadbíháte mu kde můžete, on se vám snaží vyhýbat a proto vám připadá, že je tím je na vás hnusný? Promiňte, ale není to spíš naopak?
No ale jinak, nejlepší lék proti zamilovanosti je toho druhého dobře poznat. Tento názor razil jistý Dr. Plzák a mohu vám potvrdit, že měl pravdu.
Takhle to není, nestíhám ho, jen když napíše, odepíšu, zvednu telefon i když vím, že to nikam nevede. Jinak se nepohybuju na stejných místech jako on a spíš se těm místům radši vyhýbám. A co se poznání zrovna tohoto člověka týče, tak ho znám velice dobře i s jeho chybami a přesto ho mám ráda takovýho, jaký je. I když samozřejmě, když je člověk zamilovaný vidí to úplně jinak a já se tím nechávám převálcovat. Uvědomuju si to. Akorát mám spíš problém se zachováním si důstojnosti. Když zavolá, chvíli dělám že o jeho přítomnost nestojí. Pak zavolá třeba za 14 dní a sejdu se s ním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.