Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ploché bříško za měsíc - jak?

Od: renca123* odpovědí: 3 změna:
Neznáte nějakou dobrou metodu na ploché břicho, nebo z vlastní zkušenosti, moc by mi to pomohlo, na intenetu je toho tolik, že ani nevím co si vybrat, no prostě něco co doopravdy tak do měsíce zabere :) mockrát děkuji za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kaachorra*
hodnocení

1x

Jo! Mně osobně pomáhá točení obručí..:) docela mě to baví a břicho se fakt hezky zpevní.

monika1373*
hodnocení

1x

Ahoj, měsíc je relativně krátká doba a břicho se prostě ,,blbě shazuje". Břicho, boky a vnitřní strana stehen, to jsou vážně nejhorší oblasti. Jak psali už jiní, záleží o to jaké bříško máš... třeba já jsem měla dříve ,,těhotenské bříško" takové malé, vložím ti sem i obrázek( tak jak to má paní v vlevo jsem to měla...) no a pomohla mi až posilovna a plavání, chodím 2x týdně do posilky a jednou týdně plavat (k tomu mám pilates, zumba aerobic a spinning) no a můžu říct, že bříško už není takové akorát to netrvalo měsíc ale asi cca 9 měsíců, než to začalo vypadat a až skoro po roce je to vážně znatelný výsledek...

hop®
hodnocení

0x

Ploché bříško u ženy je fakt hezké. Ale nepopisujete Vaši "startovní pozici", jestli máte bříško mírně vystouplé, anebo "vanu" ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]