Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měsíc je relativně krátká doba a břicho se prostě ,,blbě shazuje". Břicho, boky a vnitřní strana stehen, to jsou vážně nejhorší oblasti. Jak psali už jiní, záleží o to jaké bříško máš... třeba já jsem měla dříve ,,těhotenské bříško" takové malé, vložím ti sem i obrázek( tak jak to má paní v vlevo jsem to měla...) no a pomohla mi až posilovna a plavání, chodím 2x týdně do posilky a jednou týdně plavat (k tomu mám pilates, zumba aerobic a spinning) no a můžu říct, že bříško už není takové akorát to netrvalo měsíc ale asi cca 9 měsíců, než to začalo vypadat a až skoro po roce je to vážně znatelný výsledek...
Ploché bříško u ženy je fakt hezké. Ale nepopisujete Vaši "startovní pozici", jestli máte bříško mírně vystouplé, anebo "vanu" ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.