Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
jsem 18 tileta studentka a potrebuju kvuli brigade potravinarsky prukaz, kvuli brigade. Ma stale jeste detska doktorka mi tvrdi, ze pry vysla nejaka nova vyhlaska, ktera detskym doktorum zakazuje potravinarsky prukaz vydavat. Co je na tom pravdy? Hlavne mi nerikejte, ze si mam zmenit doktora, kdyz uz mi je tolik, sama doktorka mi rekla, ze u ni muzu zustat do 19. A navic bych se tak vyhla vyteru z prcky, protoze me dlouho zna a nedela to ...
Vzhledem k tomu, že na brigadu můžeš od 15 let a stejně tak v zhruba 15 letech nastupuješ na střední školu, která zdravotní (potravinářský) průkaz vyžaduje (jen některé obory - např. kuchař a další, co pracují s jídlem), tak by ho vydávat měla.
A MŮŽEŠ můstat, nemusíš. Výtěr z prcky sice není moc příjemný, ale přežijete to Je to opravdu hloupý důvod k tomu nezměnit lékaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.