Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je to trošku pro mě choulostivě ale už měsíc jsme snažíme o miminko a je to týden co jsem nechytla menstruaci,mám nějak plašit nebo co mám delat? Test jsem si delala a zatím negativní :/ mám zajít k doktorce?
Dobrý den,tak menstruace pořád nic :/ byla jsem už i na krvi a nic sestřička mi řekla že pokud se nedostaví v pondělí nebo v uterý tak bude další odběr kve,mám si udělat zítra ráno test?
mozne je vse , ale neplaste ... jinak jestli vam to vyslo hned prvni mesic tak moc gratuluji to se stava malo kdy , pokud ne tak se snazte dal , nekdy se ceka klidne i rok
priroda si to udela po svojim
Proč byste měla plašit? Buď jste třeba přistydlá, či se menstruace zpozdila, což se stává, nebo jste se dočkala a budete mít miminko. Manželovi zatím nic neříkejte, aby nebyl zbytečně natěšený, a pak případně zklamaný, sladké tajemství by se měl dozvědět, až jej potvrdí gynekolog.
Jinak - snažit se měsíc, to mi připadá k smíchu. Vím, někdo se otře o pánské gatě a je v tom, někdy je to běh na dlouhou trať. Ale po měsíci nemůžete dělat žádné závěry. Uvidíte sama, ale myslím si, že by se mělo zadařit tak do půl roku, když je jinak všechno v pořádku. Ale nikdo si nemůže říct: tento měsíc počneme dítě...
Jinak navazuji na vaši starší otázku - doufám, že už máte s manželem normální pěkné bydlení a ne u toho cholerika, který Vás chytá pod krkem a vyhazuje z domu, jak jste psala. Ona budoucí maminka by měla pobývat v příjemném prostředí, v klidu a pohodě, aby to neubližovalo jí ani miminku. A to prostředí, které jste popisovala, to nebylo nic dobrého pro Vás ani pro to malé.
Přeji, ať to vyjde, jak si přejete, ať to malé brzy přijde a je zdravé. Jaga.
Jsme konečně ve svém,máme to vše spravený tak jsme si řekli že se budeme snažit-víte jak to myslím tak aby se do mě udělal,a bylo to už nekolikrát .. Právě přemýšlím kdy si test udělat :/ Jinak děkuji
nez by vam vysel test pozitivni , tak to trva nekdy i tydny , neni to hned , hned se to pozna jen z krve
tak těhotenský test si udělat můžete, to není nic proti ničemu ... Plašit nemusíte, taky proč? uvidíte co test a tak po 2-3 týdnech se objednejte na gynekologii aby to potvrdili. No a jestli to do té doby dostanete, tak se taky nic neděje... Obvykle to trvá déle, než měsíc, takže fakt budte v klidu. No a pro případ, že se podařilo - tak žádný alkohol, cigarety, zakouřeené prostředí, žádné nervy ale pohodiču... Moc vám to přeji a držím palce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.