Může to být tím, že s kelímkem moc "kvrdláte" a házíte. Když chcete zamíchat gel před modeláží,tak pomalu a jemně,aby se tam nedostal vzduch,pak se tvoří vzduchové bublinky v gelu, které vás trápí. Pokud tuto bublinku objevíte v gelu na modelovaném nehtu, tak než ho dáte do lampy, vezměte jehličku a bublinku jednoduše propíchněte.mělo by to zabrat
no s tím mícháním bych byla rači opatrná,právěže jsem ho jednou zámíchala jak se to doporučuje a naopak mi celý gel zbublinkovatěl,takže rači nemíchat,nebo míchat,ale hodně hodně pomalu
Tak nevím nedávno jsem byla na školení od expy a bylo řečeno že modelovací gely vůbec nemíchat a pokud je tam bublinka propíchnout jehlou. Míchat jen barevné tak jednou za 14 dnů 2-3 minutky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.