Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ted půjdu na střední a chci se namalovat (trošku) ,chtěla jsem mít na sobě korektor , trochu BB cream, balzam na rty, rozjasnovač. Já tedy nevím jestli to je tak vhodné. A taky nevím jaky BB cream, chci zkusit BB cream od Mabelline máte sním nějaké tipy je dobrej nebo špatnej? Díky za odpověd. ![]()
Já bych se nějak nezmalovávala, protože pak v průběhu školního roku třeba zaspíš, nebude se ti chtít malovat. Přijdeš do školy a spolužáci na tebe budou zírat s otevřenou pusou, poněvadž tě nenamalovanou ještě v životě neviděli.
Já bych zvolila maximálně nějakou lehkou řasenku a balzám, popřípadě lesk, na rty.
Kvůli špatné pleti používám korektor/rozjasňovač (pod oči) a makeup každý den, k tomu jen řasenku a občas lesk nebo rtěnku, když se mi chce![]()
Dobrý makeup a korektor nejdou na pleti poznat, takže toho bych se nebála. Vynechej však stíny, linky apod.
doplněno 01.09.13 16:08: Korektor je na zakrývání pupínků nebo kruhů pod očima, rozjasňovač je většinou pod oči, na tváře apod. Záleží, kam ho použiješ, já mám tento pouze pod oči
lekarna.cz/...
A je lepší, než kdejaký korektor.
Seženeš je, jak vidím, v lékárnách, ale to už bude asi pozdě.
Pokud seš z většího města, tak nějaké nákupní centra (takové ty, kde jsou hypermarkety a k tomu různé "blbinky" - kino, hromady obchůdků), tak tam bude otevřeno a vždy tam je drogerie (někde i více).
Ne, není to ani trošku to stejné. Korektor je na zakrývání nedokonalostí - začervenání, pupínky, kruhy pod očima... Rozjasňovač je na prozáření obličeje - nanáší se třeba na lícní kosti, špičku nosu, nad horní ret. Korektor se dá koupit v drogérii, ale nevím jak rozjasňovač, drogérkové značky ho moc nevedou. Každopádně být tebou s tím moc nešachuju a nejdřív si zjistím co je co a jak se to používá, jinak s tím naděláš jenom paseku.
Nechceš se na to vykašlat? Znáš své spolužačky? Nevíš, jak ony se malují, tak ať tě nemají za zmalovanou krávu ![]()
Nevím sice na jakou jdeš školu, ale řasenka a zakrýt ty největší nedokonalosti stačí ![]()
A na každém vypadá vše jinak, takže nejlepší si to vyzkoušet - doporučuju předem ať pak ráno nešílíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.