Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ted půjdu na střední a chci se namalovat (trošku) ,chtěla jsem mít na sobě korektor , trochu BB cream, balzam na rty, rozjasnovač. Já tedy nevím jestli to je tak vhodné. A taky nevím jaky BB cream, chci zkusit BB cream od Mabelline máte sním nějaké tipy je dobrej nebo špatnej? Díky za odpověd.
Já bych se nějak nezmalovávala, protože pak v průběhu školního roku třeba zaspíš, nebude se ti chtít malovat. Přijdeš do školy a spolužáci na tebe budou zírat s otevřenou pusou, poněvadž tě nenamalovanou ještě v životě neviděli.
Já bych zvolila maximálně nějakou lehkou řasenku a balzám, popřípadě lesk, na rty.
Kvůli špatné pleti používám korektor/rozjasňovač (pod oči) a makeup každý den, k tomu jen řasenku a občas lesk nebo rtěnku, když se mi chce
Dobrý makeup a korektor nejdou na pleti poznat, takže toho bych se nebála. Vynechej však stíny, linky apod.
doplněno 01.09.13 16:08: Korektor je na zakrývání pupínků nebo kruhů pod očima, rozjasňovač je většinou pod oči, na tváře apod. Záleží, kam ho použiješ, já mám tento pouze pod oči lekarna.cz/...
A je lepší, než kdejaký korektor. Seženeš je, jak vidím, v lékárnách, ale to už bude asi pozdě.
Pokud seš z většího města, tak nějaké nákupní centra (takové ty, kde jsou hypermarkety a k tomu různé "blbinky" - kino, hromady obchůdků), tak tam bude otevřeno a vždy tam je drogerie (někde i více).
Ne, není to ani trošku to stejné. Korektor je na zakrývání nedokonalostí - začervenání, pupínky, kruhy pod očima... Rozjasňovač je na prozáření obličeje - nanáší se třeba na lícní kosti, špičku nosu, nad horní ret. Korektor se dá koupit v drogérii, ale nevím jak rozjasňovač, drogérkové značky ho moc nevedou. Každopádně být tebou s tím moc nešachuju a nejdřív si zjistím co je co a jak se to používá, jinak s tím naděláš jenom paseku.
Nechceš se na to vykašlat? Znáš své spolužačky? Nevíš, jak ony se malují, tak ať tě nemají za zmalovanou krávu
Nevím sice na jakou jdeš školu, ale řasenka a zakrýt ty největší nedokonalosti stačí
A na každém vypadá vše jinak, takže nejlepší si to vyzkoušet - doporučuju předem ať pak ráno nešílíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.