Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1. den do školy-jak se namalovat?

Od: andrejkao* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, ted půjdu na střední a chci se namalovat (trošku) ,chtěla jsem mít na sobě korektor , trochu BB cream, balzam na rty, rozjasnovač. Já tedy nevím jestli to je tak vhodné. A taky nevím jaky BB cream, chci zkusit BB cream od Mabelline máte sním nějaké tipy je dobrej nebo špatnej? Díky za odpověd. ;)

1. den do školy-jak se namalovat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já bych se nějak nezmalovávala, protože pak v průběhu školního roku třeba zaspíš, nebude se ti chtít malovat. Přijdeš do školy a spolužáci na tebe budou zírat s otevřenou pusou, poněvadž tě nenamalovanou ještě v životě neviděli.
Já bych zvolila maximálně nějakou lehkou řasenku a balzám, popřípadě lesk, na rty.

martinaa*
hodnocení

1x

Kvůli špatné pleti používám korektor/rozjasňovač (pod oči) a makeup každý den, k tomu jen řasenku a občas lesk nebo rtěnku, když se mi chce:)

Dobrý makeup a korektor nejdou na pleti poznat, takže toho bych se nebála. Vynechej však stíny, linky apod.

doplněno 01.09.13 16:08:

Korektor je na zakrývání pupínků nebo kruhů pod očima, rozjasňovač je většinou pod oči, na tváře apod. Záleží, kam ho použiješ, já mám tento pouze pod oči:) lekarna.cz/...

A je lepší, než kdejaký korektor.:) Seženeš je, jak vidím, v lékárnách, ale to už bude asi pozdě.

andrejkao*
hodnocení

A korektor a rozjasnovač je to stejne? nevíte kde bych to sehnala? Dneska je neděle :(

zvidavajanca*

Pokud seš z většího města, tak nějaké nákupní centra (takové ty, kde jsou hypermarkety a k tomu různé "blbinky" - kino, hromady obchůdků), tak tam bude otevřeno a vždy tam je drogerie (někde i více).

agathexp*

Ne, není to ani trošku to stejné. Korektor je na zakrývání nedokonalostí - začervenání, pupínky, kruhy pod očima... Rozjasňovač je na prozáření obličeje - nanáší se třeba na lícní kosti, špičku nosu, nad horní ret. Korektor se dá koupit v drogérii, ale nevím jak rozjasňovač, drogérkové značky ho moc nevedou. Každopádně být tebou s tím moc nešachuju a nejdřív si zjistím co je co a jak se to používá, jinak s tím naděláš jenom paseku.

hodnocení

1x

Andrejko, hlavně si, prosím tě, nepodmalovávej oči! To je něco neuvěřitelně hnusného a vulgárního. Zvláště pak u mladých děvčat, která to příliš s barvičkami neumí. :) Krásný první den ve škole a celý školní rok ti přeji. *placni*

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Nechceš se na to vykašlat? Znáš své spolužačky? Nevíš, jak ony se malují, tak ať tě nemají za zmalovanou krávu ;)

Nevím sice na jakou jdeš školu, ale řasenka a zakrýt ty největší nedokonalosti stačí ;)

A na každém vypadá vše jinak, takže nejlepší si to vyzkoušet - doporučuju předem ať pak ráno nešílíš.

ria*
hodnocení

0x

Ty bébéčka jsou takový jemňoučký, spíš jen krémový, než krycí , těch bych se vůbec nebála a naopak doporučila, já mám ráda od Garnier k tomu řasenku a možná víčko přejet nějakou barvičkou, ale né moc výraznou : ).. a přesně - nedjřív si to vyzkoušej nanečisto : )

andrejkao*
hodnocení

A ten garnierje dobrej? mám docelá světlo plet a nehci mít moc tmavou.

agathexp*
hodnocení

0x
Doporučuju ti jedinou věc: napiš do vyhledávače název produktu a za to ecenze. Vylezou ti desítky článků od holek,který se tím nějak zabývají a troufnu si říct,že i trochu rozumí. Co jsem slyšela,tak BB od Maybelline je jenom takovej krém co trochu sjednotí,o krytí se vůbec mluvit nedá a Garnier je prý hodně tmavej a do oranžova,ale to bys musela zkusit tester. Zkus ty recenze,je toho všude hafo. A s nalíčením... Nepřijde mi to moc,pokud to na tobě vypadá dobře a není ti dvanáct. Jinak opět - YT je plný Back to school videí,tak se můžeš inspirovat.

davidp*
hodnocení

0x

Ahoj, být ve tvém věku a být holka, namaloval bych se tak, aby mě učitelé co nejméně viděli. Co si pamatuji, bylo ve škole mnoho situaci, kdy jsem si přál být neviditelný. :) . Každopádně s namalováním první den do nové školy fakt opatrně. Jen to nejnutnější.

David

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]