Nejste přihlášen/a.
Jsem nemocná a jsem zvyklá na pohyb. Bohužel musím ležet v posteli. Váha mi ukazuje tím pádem pořádvětší a větší "čísla". Jde tím že ležím v posteli váhu zase snížit. Nemyslím tím zhubnout, nebo tak. Ale jenom snížit "čísla" na váze.
Ano,ale až se zvedneš z té postele
Se nudíš,že?Potem se kila neshazují.Pokud máš horečku,tělo tak bojuje se zánětem v těle...
pro "iga"
- promiňte - samozřejmě jste se ptala na něco jiného - a rádci Vám správně odpovídali - ale mne Váš dotaz evokuje k odpovědi -
fakt promiňte - ale "upravte si váhu" -jde to nastavit až o 10kg míň - Opravdu se nezlobte - ale ptala jste se, - jak snížit čísla na váze a nemyslíte tím zhubnout - cituji. Bohužel, při svojí povaze nemohu nereagovat - ještě jednou se omlouvám a přeju brzké uzdravení. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.