Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snížím kila pocením v posteli?

Od: iga odpovědí: 5 změna:

Jsem nemocná a jsem zvyklá na pohyb. Bohužel musím ležet v posteli. Váha mi ukazuje tím pádem pořádvětší a větší "čísla". Jde tím že ležím v posteli váhu zase snížit. Nemyslím tím zhubnout, nebo tak. Ale jenom snížit "čísla" na váze. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano,ale až se zvedneš z té postele:)

doplněno 30.08.13 18:01:

Se nudíš,že?Potem se kila neshazují.Pokud máš horečku,tělo tak bojuje se zánětem v těle...

iga
hodnocení

Omlouvám se... Chtěla jsem napsat: Jestli to jde znížit ty kila když se v té poseli potím. :)

narf
hodnocení

0x

Umenšení pohybu by mělo být kompenzované snížením příjmu kalorií. Ale jste-li nemocná, tak jezte normálně. Po vyzdravění se zas rozhýbete a kila odejdou.

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro "iga"

- promiňte - samozřejmě jste se ptala na něco jiného - a rádci Vám správně odpovídali - ale mne Váš dotaz evokuje k odpovědi -

fakt promiňte - ale "upravte si váhu" -jde to nastavit až o 10kg míň - Opravdu se nezlobte - ale ptala jste se, - jak snížit čísla na váze a nemyslíte tím zhubnout - cituji. Bohužel, při svojí povaze nemohu nereagovat - ještě jednou se omlouvám a přeju brzké uzdravení. Marcela.

naihonn*
hodnocení

0x

Ne zhubnout, ale jen snížit čísla na váze. Tak to chce třeba fixu a přikreslit tam doprostřed mínus, to drasticky sníží ta čísla. A čím větší hmotnost, tím nižší čísla. Co víc si člověk může přát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]