Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kuřecí prsíčka - jaké koření

Od: ellhonza* odpovědí: 11 změna:

Koukal jsem na recepty, ale tam jsem toho moc nenašel tak se obracím s radou na vás, protože tady vaří určitě všichni ;) Zajímalo by mě jak na kuřecí prsíčka. Naklepal jsem je a osolil a chci smažit, ale přemýšlím, že bych je mohl nějak okořenit ale nevím jaký koření tak prosím poradtě ;)

Jednou jsem jedl nějaký kuřecí prsíčka a k tomu smetanu jestli třeba netušíte jak na to?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Dělám často kuřecí kotky na kari se smetanou:)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejsem velký kuchař, ale toto vypadá dobře a asi bych to také uměl udělat .

Zdravím!

recepty.vareni.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

nejlepsi jsou na pepri a masle, rozhodne bych je smazil na mixu masla a trosky oleje, vice masla, potom vlit trochu vody a nechat probublat, a ted muzete klidne pridat cervenou papriku a mleko (pripadne taveny syr, pomuze vytvorit chut "na smetane") a trochu zahustit ;)

hodnocení

0x

tipoval bych kuřecí maso na smetaně s bazalkou. Před pár lety to byl hit.

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Na oleji zpěníme na jemno pokrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme a podusíme do měkka. Zalijeme smetanou, zahustíme jíškou a nakonec přidáme na jemno pokrájenou čerstvou bazalku (může být i sušená). Podáváme se špagetami. recepty.cz/...

narf
hodnocení

0x

Zlaté kuře: sůl, paprika, cibule, rozmarýn, cukr

S touto kořenící směsí bude Vaše kuře opravdu zlatavé barvy, bude mít křupavou kůrčičku a pečeně nebude nikdy vysušená. Ale není to směs určená pouze na kuřecí maso: dejte na vepřovou pečeni a přidejte česnek, posypte filé a přidejte kmín, dobře ochutí i čínu, rizoto, sekanou Je to dobrý základ do marinád, na grilování či rožnění.

hodnocení

0x

Honzo, ale bacha! Nesmažte je dlouho. Jsou pak vysušená, jako podešev. :)

Dneska už jsou určitě snědený ale příště doporučuju zkusít koření masala a pro chlapa trošku chilli. Podusit chvilku s trochou smetany a plechovkou kokosového mléka. To je neskutečná žranice.

ramona
hodnocení

0x

můžou se naložit do jakékoliv směsi koření(podle obliby) a vše zalít býlým jogurtem a kuř.prsíčky nechat přes noc ...pak na pánvičce dohromady opékat-dusit ...pokud prská zakrýt pokličkou a hládat obracet.

Nevíc mě chutná však posypané neb obalená v karí dovezeném z Thajska...to je nej...

ramona

OPRAVA : bílým ...

monika123*
hodnocení

0x

mimibazar.cz/...

Zkuste, ja tam pridavam i olej a maso v tom necham nalozene. Je to opravdu dobre :)

ivetka*
hodnocení

0x

Nejsem kuchařka, ale moc mi chutná koření kril a shaslik je to směs... (Není to podravka!) Děláme to jako minutku *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]