Jak na kuřecí prsíčka - jaké koření

Od: Datum: 29.08.13 11:06 odpovědí: 11 změna: 04.09.13 21:01

Koukal jsem na recepty, ale tam jsem toho moc nenašel tak se obracím s radou na vás, protože tady vaří určitě všichni ;) Zajímalo by mě jak na kuřecí prsíčka. Naklepal jsem je a osolil a chci smažit, ale přemýšlím, že bych je mohl nějak okořenit ale nevím jaký koření tak prosím poradtě ;)

Jednou jsem jedl nějaký kuřecí prsíčka a k tomu smetanu jestli třeba netušíte jak na to?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: ben®
Datum: 29.08.13 11:28
avatar

Dobrý den, nejsem velký kuchař, ale toto vypadá dobře a asi bych to také uměl udělat .

Zdravím!

http://recepty.vareni.cz/kureci-maso-na-smetane/

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 29.08.13 11:37
avatar

nejlepsi jsou na pepri a masle, rozhodne bych je smazil na mixu masla a trosky oleje, vice masla, potom vlit trochu vody a nechat probublat, a ted muzete klidne pridat cervenou papriku a mleko (pripadne taveny syr, pomuze vytvorit chut "na smetane") a trochu zahustit ;)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 29.08.13 11:46
avatar

tipoval bych kuřecí maso na smetaně s bazalkou. Před pár lety to byl hit.

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Na oleji zpěníme na jemno pokrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme a podusíme do měkka. Zalijeme smetanou, zahustíme jíškou a nakonec přidáme na jemno pokrájenou čerstvou bazalku (může být i sušená). Podáváme se špagetami. http://www.recepty.cz/recept/…ci-na-smetane-s-bazalkou-5132

Ohodnoceno: 0x
 
Od: narf
Datum: 29.08.13 14:08

Zlaté kuře: sůl, paprika, cibule, rozmarýn, cukr

S touto kořenící směsí bude Vaše kuře opravdu zlatavé barvy, bude mít křupavou kůrčičku a pečeně nebude nikdy vysušená. Ale není to směs určená pouze na kuřecí maso: dejte na vepřovou pečeni a přidejte česnek, posypte filé a přidejte kmín, dobře ochutí i čínu, rizoto, sekanou Je to dobrý základ do marinád, na grilování či rožnění.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 29.08.13 18:40
avatar

Dělám často kuřecí kotky na kari se smetanou:)

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 29.08.13 18:54
avatar

Honzo, ale bacha! Nesmažte je dlouho. Jsou pak vysušená, jako podešev.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 29.08.13 20:44
avatar
Dneska už jsou určitě snědený ale příště doporučuju zkusít koření masala a pro chlapa trošku chilli. Podusit chvilku s trochou smetany a plechovkou kokosového mléka. To je neskutečná žranice.
Ohodnoceno: 0x
 
Od: ramona
Datum: 02.09.13 22:46

můžou se naložit do jakékoliv směsi koření(podle obliby) a vše zalít býlým jogurtem a kuř.prsíčky nechat přes noc ...pak na pánvičce dohromady opékat-dusit ...pokud prská zakrýt pokličkou a hládat obracet.

Nevíc mě chutná však posypané neb obalená v karí dovezeném z Thajska...to je nej...

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ramona
Datum: 02.09.13 22:48

OPRAVA : bílým ...

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 03.09.13 19:24
avatar

http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=55617

Zkuste, ja tam pridavam i olej a maso v tom necham nalozene. Je to opravdu dobre :)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ivetka*
Datum: 04.09.13 21:01

Nejsem kuchařka, ale moc mi chutná koření kril a shaslik je to směs... (Není to podravka!) Děláme to jako minutku *palec*

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.