Nejste přihlášen/a.
Koukal jsem na recepty, ale tam jsem toho moc nenašel tak se obracím s radou na vás, protože tady vaří určitě všichni Zajímalo by mě jak na kuřecí prsíčka. Naklepal jsem je a osolil a chci smažit, ale přemýšlím, že bych je mohl nějak okořenit ale nevím jaký koření tak prosím poradtě
Jednou jsem jedl nějaký kuřecí prsíčka a k tomu smetanu jestli třeba netušíte jak na to?
Dobrý den, nejsem velký kuchař, ale toto vypadá dobře a asi bych to také uměl udělat .
Zdravím!
tipoval bych kuřecí maso na smetaně s bazalkou. Před pár lety to byl hit.
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Na oleji zpěníme na jemno pokrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme a podusíme do měkka. Zalijeme smetanou, zahustíme jíškou a nakonec přidáme na jemno pokrájenou čerstvou bazalku (může být i sušená). Podáváme se špagetami. recepty.cz/...
Zlaté kuře: sůl, paprika, cibule, rozmarýn, cukr
S touto kořenící směsí bude Vaše kuře opravdu zlatavé barvy, bude mít křupavou kůrčičku a pečeně nebude nikdy vysušená. Ale není to směs určená pouze na kuřecí maso: dejte na vepřovou pečeni a přidejte česnek, posypte filé a přidejte kmín, dobře ochutí i čínu, rizoto, sekanou Je to dobrý základ do marinád, na grilování či rožnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.