Nejste přihlášen/a.
Ahoj, čeká mě první hodina golfu v Kuřimi a zajímalo by mě, jak bych tam měla přijít oblečená. Vím, že rifle určitě ne, to by mě popravdě ani nenapadlo.Nerada bych tam byla za úplného burana, který neví, jak se obléct. Musím si kupovat něco speciálně na gofl? Nechce se mi teď kupovat všechno najednou.
Pohodlné kalhoty, triko, mikynu, vhodná bude i šiltovka. Jezdíme občas kolem Kaskády a nevšimla jsem si, že by to tam bylo jak na přehlídkovém molu, viděla jsem elasťáky + triko, nějaké kalhoty + košile ale šiltovky na hlavě měli téměř všichni. Boty netuším, ty z auta nejsou vidět.
Děkuju za tip. No elasťáky nenosím, takže ty to určitě nebudou. Takže nějaké vhodné kalhoty bych mohla doma někde vyhrabat. S botama ještě nevím, jak to udělat. Četla jsem, že ty golfové nepoškozují hřiště, ze spodu jsou myslím jako kopačky a na mokré trávě by to nemělo tak klouzat. no ale pro začátek si vezmu nějaké tenisky. A místo mikiny asi nějaký svetr, počasí není nic moc.A teda bez kšiltovky, s těma nekamarádím
Tak úplné faux pas je tričko bez límečku. To je zdá se uniforma jak pro pány, tak i dámy. Musí být rozhalenkové. Pak může být jak sukýnka tak kalhoty. Vis obr.:
Trička s límečkem doma mám. Klasické jednobarevné, které nejsou nijak upnuté. Do začátků mi bohatě postačí. Časem si můžu pořídit i nějaké nové,ale určitě to nebude triko lacoste za dva tisíce Ty sukýnky se mi líbí,ale teď už na to počasí dle všeho nebude, tak třeba příští rok, pokud u golfu vydržím
Ženy nemají na GOLFu co dělat. Už samotný název tohoto sportu jasně říká, že je pouze pro muže. Dneska není nikomu nic svate!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.