Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem muž ale přesto bych se chtěl poradit. Chtěl bych o sebe i trošku pečovat, je mi 28 a začínají se mi dělat vrásky kolem očí a na čele. Jde tomu nějak zabránit? Nebo alespoň stárnutí oddálit? Dostal jsem vyživující krém který si občas cca 1x týdně rozetřu pod očima a na čele, má to význam? Nebo co by mohlo pomoci? Poradí mi někdo zkušený? Děkuji
Hlavní je nelézt na slunce a mazat, protože slunce pleť nejvíc vysušuje a ta pak stárne. Schválně se podívejte na někoho, kdo pracuje hodně venku, já takhle vídám třeba lidi od koní. Jejich pleť je zničená a mají mnohem víc vrásek než někdo, kdo je zalezlý v kanceláři (neklimatizované). Důležité je také hodně pít, nejlépe obyčejnou vodu a pravidelný kvalitní spánek. Mazání něčeho 1x týdně nemá cenu, důležitá je každodenní péče, tedy čištění, výživa a hydratace. Pleť okolo očí nemá mazové žlázky, proto tak rychle stárne. A buďte v klidu, jako muž máte jednu úžasnou výhodu. Zatímco na ženách je po 20tém roku života vidět každá minuta, muži jsou při dobré péči a zdraví štramáci až do smrti a nějaká vráska sem, vráska tam na tom nic nezmění.
Před rokem jsem objevila opravdovou vychytávku na oči, která mi krásně vyhlazuje vrásky kolem očí. Jmenuje se to Stem Cells Eye Contour, zn. Fytofontana. Prvních 60 dní to musíš používat 2x denně, pak stačí už jen 1x denně, ale doporučuji tento postup opravdu dodržovat. 1x týdně to moc nemá cenu. Výsledky jsou viditelné!
Příteli, nic proti tomu, že to chceš řešit. To je tvoje osobní věc a v žádném případě ti nebudu valit klíny do hlavy ať to neděláš. Pokud se necítíš dobře, je to v pořádku, něco s tím zkusit udělat. Jen bych chtěl podotknout, že lehké vrásky u mužů tvého věku, jsou pro spoustu žen velmi sexy a vytváří, tak jako lehké šediny, dojem moudrosti, zkušennosti a mužnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.