Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Existuje nějaké tužidlo, po kterém vlasy budou vlnité(aspoň trochu zvlněné)? Jestli ano, tak mi poraďte prosím jaké tužidlo je nejlepší. Předem moc děkuju.
Přeju pěkný zbytek dne.
Denisko, bez kartáče a fénu nebo natáček vlny tužidlem neuděláš. Tužidlo je na to, aby vlasy udržely tvar, který kartáčem a fénem nebo natáčkami vyrobíš. Většinou pěnové tužidlo je bezva. Když doma nemáš vůbec nic, namačkej si z citronu loužičku do ruky a tu pak do umytých, ručníkem vytřených vlasů vetři, v předklonu nad vanou. Do vlasů, ne do pokožky. Takto jsem to za komančů, když tužidlo nebylo, řešila já. Kamarádky používaly pivo nebo cukrovou vodu. Ale to nebylo fajn. Pak kulatý kartáč a fén a vyrob si účes. Nebo ať ti pomůže kamarádka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.