Nejste přihlášen/a.
ahoj, mám problém s hnisavým výtokem. je mi 15 (jsem pana),..začalo to jako menstruace jen to bylo dost tmavé:/ a zapáchalo to bylo to jen dva dny a pak to samo odeznělo ale asi po 5 dnech se to objevilo zase..je vtom krev ale i hodně hnisu, normálně mám menstruaci vpohodě pravidelnou objevilo se to až teď..nic mě u toho neboli..ke gynekologovi jít nechci:/
AhojPokud se Ti objevil hnis,tzn.,že máš někde zánět,a s tím není radno si zahrávat
Šupem k doktorovi,on Tě neukousne,a pár vteřinek v gynekologickém křesle snad přežiješ.Co kdyby to mělo být něco závažnějšího...Nechci strašit,prohlédne Tě,a zcela jistě napíše léky,aby se zánět zneškodnil.
Coklit:Jsem si uvědomila-tomu mému je přes 80sát,je to stále ještě špičkový "pan primář",jééé,a jaké má vtipné hlášky,vždy se u něj také pěkně nasměju
Ke gynekologovi určitě jdi, ještě dnes nebo nejpozději zítra si tam zavolej a řekni, že potřebuješ brzy vyšetřit s problémem. Nezahrávej si s tím, takovéhle věci nezmizí a bude to jen horší a pak bys taky místo pár minut u gynekologo mohla strávit dny a týdny v nemocnici.
Navíc vyšetření u gynekologa skutečně není nic tak hrozného. Každá jsme tam jednou šly poprvé.
Pokud máš obavy z něčeho konkrétního, co se týká vyšetření, klidně se nás ptej.
Ahoj. Píšeš, že ke gynekologovi jít nechceš...Ale my Tě zde od PC nikdo nevyléčíme, ani nepomůžeme. Jakékoli rady na netu by Ti mohly spíše uškodit. takže právě jedině gynekolog je zde na místě. Pokud výtok zapáchá je to znamení, že je v těle něco v nepořádku a Tobě se s tím určitě též dobře nechodí a necítíš se s tímto problémem dobře a pohodlně. Takže k tomu gynekologovi jdi hned. Stejně Tě to dřív, nebo později donutí ho navštívit ho a léčit se...Takže jdi raději včas, ať nic nezanedbáš a nezaděláš si na vážnou polízanici. Je to můj názor, Tvé je to zdraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.