Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dr. Staněk Guareta dietni plan

Od: monika123* odpovědí: 11 změna:

Dobry vecer, mate prosim nekdo osobni zkusenost s Guaretou? Resp. s dietnim planem od Dr. Staňka, dietologa. Chtela bych zkusit 10denni dietní plán, u kterého je povoleno jedno nizkoenergeticke jidlo denne. Coz by u me znamenalo veceri s rodinou. Pres den mi dieta problem nedela, ale vecer u spolecneho stolu ano. :) Pokud mate nekdo zkusenost, prosim napiste. Dekuji Monika

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin1965*
hodnocení

2x

1. Žádný desetidenní dietní plán neexistuje. Dietní plán má cenu sestavovat tak nejméně na tři měsice.

2. Jedno jídlo denně je zločinost, min 5 jídel denně.

3. Není zhubnutí, jako zhubnutí - třeba nějakých 5 kilo je jen vyloučená voda a další.

Moje osobní zkušenost s dietami - když jsem hubnul příliš rychle, tak jsem naopak dostával strach. Hubne se v takových vlnách, váha se může na několik dní zastavit, nic se neděje.

A nakonec zhubnout není problém (na to stačí základní pevná vůle). Nejtěžší je podle mých vlastních zkušeností si váhu udržet. To už je boj. A pokud budu věřit názorům mého oblíbeného léčitele pana Miroslava Hrabici, tak je to stejně v psychice a je třeba změna napřed v ní.

monika123*

Dobry den, nemyslim, ze za 10 dni budu hubena a krasna a pak bud zrat :( to ne...nejsem hloupa. PS> a jedno jidlo denne? to bych umrela hlady a nervozitou :) potrebuju tak 5x denne, to je pro me vyhovujici.

Snidam napr. zitny chleb + lucina, syr...svacina> vetsinou jogurt, ovoce...Obed> zadne knedlo vepro...ale kureci+ryze, zelenin. salat apod...svacina jogut...vecere> obdobne jako obed, ale mensi porce...+ pitny rezim. K tomu 2x tydne HEAT a 2x tydne pesky do prace v tepove frekvenci a svete div se ...ani deko...tento svuj "plan" jedu cca 4 mesice... a nic :( Proto jsem chtela nastartovat metabolismus, 10 denni dietku vyuzit jako berlicku a pokracovat dal ve svem snazeni. Treba ma nekdo podobny problem a toto mu pomohlo :)

joudic*

pokud vam to fakt spatne startuje, zkuste jist 7 dni pouze ovoce (stridme banany (dopoledne) a odpo pomerance, kiwi apod) (najdete si na youtube tu metodu loupani pomerancu okrajenim.. do minuty mate snezeny pomeranc a uklizene slupky v kosi)

ja takto shodil pred mesicem za 7 dni 5,5 kg a k tomu jsem dokonce vydatne chlastal Plzenske (holt leto je leto na zahrade)... Neni to zadna prisna ani hladovejici dieta jen se zkratka ji misto jidla jen ovoce

doplněno 28.08.13 10:23:

to si jen myslite, ovoce naplni bricho uplne normalne, jako cokoli jineho, navic je chutove vyborne, coz se neda moc o zeleninach rict :) jen jde o to mit vuli nesahat na chleba, clovek u toho proste bojuje jen s chutemi :)

2 banany na snidani a je po hladu, pak zas neco jineho, pak banany na obed (jsou syte) a kdykoli ma clovek hlad sni nejake ovoce, ma hlad zase, zase sni ovoce, proste nehladovi se, naopak se uplne normalne a casto ji (jen tech bananu se nesmi moc)

monika123*

Pouze ovoce...to asi nedam :( Ted me napadla delena strava, tam je ovoce spolu se sacharidy, aby to nezatezovalo telo... Neco jeste o tom najdu.

Ale tak nehazim flintku do zita, to ne. Dokonce jsem si (nesmejte se) povesila sve dziny pekne na raminko, abych "nezapomnela" a vydrzela. Je to celkem deprimujici, ze se vaha a centimetry nehybou, ale jeste zkusim vydrzet :) Ale princip je stejny, nastartovat telo a odvodnit se, pak pomalu zpet na nizkoenergetickou stravu.

Diky , hezky den. Monika

monika123*

Myslim, ze zaradit ovocny den neni vubec spatne, je to projimave a cistici. ale cely tyden?...mozna na snidani pak zaradit jogurt a vlocky...

Ale ty prilohy, ano, to udelam hned ted. Omezit je pouze na snidani, to proste musim, platek zitneho chleba..a pak se daji chute ukocirovat. Diky

hodnocení

0x

Kamarádka tuto dietu držela, zhubla za 10 dnů 5 kilo a za tři týdny měla kila zpátky a ještě 3 navíc. Moje doktorka před půl rokem se držela dietu podle knihy Najezte se do štíhlosti a kila si drží a je prý spokojená. Prý nejde tak o kila, ale že zhubla hlavně v pase, břichu a stehnech. Já s tím nemám osobní zkušenost, jen radím co vyzkoušely ostatní. Knihu lze najít na netu.

Dr. Staněk Guareta dietni plan
monika123*
hodnocení

Chapu..., jen me napada, jak se stravovala ty 3 tydny? Pokud najela zpet na klasickou kuchyn, tak pribrala, ale Vasi kamaradku neznam, takze je to mizna jinak a stravovala se dobre...Dekuji za odkaz na knihu. Potrebuji shodit 5-7 kg, po operaci se na me jaksi nabalily .) a nejdou mi samotne dolu, potrebuji berlicku, motivaci :) Dekuji za odpoved. Monika

Čistě náhodou jsem narazila na tyto FC stránky facebook.com/...

kalandra

Stravování podle A. Mačingové je skvělé, zhubnete, pročistíte a energií jen čišíte. Jenže! Všechna jídla si musíte připravit dopředu. Není to nijak časově náročné, ale prostě musíte. Když se vám nechce, restaurací to nevyřešíte. To stravování se vám nezají, ale zají se vám to vaření. A jojo efekt je jasná, známá a neustále omílaná věc...

joudic*
hodnocení

0x

a neni to fuk jak se jaky plan jmenuje, proste pokud chcete hubnout a snist u toho jedno normalni jidlo, musite se trochu hybat a zaroven cely den jist jakekoli nizkokaloricka jidla tak, aby jste si vecer mohla dat jidlo normalni, a pritom dietu nezabit
doporucuju se kouknout tady kaloricketabulky.cz/...
Zkratka kdyz budete cely den jist jen ovoce a zeleninu, naky bily jogurt atd a hlavne zadne pecivo ani celozrnne, tak si muzete dat vecer normalni jidlo a pekne pri tom za 10dni zhubnete...

jinak myslim ze neni vubec problem si udelat vecer jidlo svoje, (ktere vam chutna!, tak aby jste nezavidela ostatnim) a zhubnete vice, napriklad takovy dobry okurkovy salatek ze 4 krouhanych salatovek, je chutove vynikajici a zaplaca bricho pekne

monika123*

Viz odpoved nize pro kolegu, co mi take odpovidal. Diky za odpoved.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]