Ahojda, bude mi 22 a na tváři se mi pořád dělají Bedřichové, vážně mě to už štve. Od té doby co pracuji v Pze se mi na bradě dělají ani ne tak beďaři ale"nežidy"?!nějak tak tomu říká naše máma. Mám hezkou pleť jen týden v měsící, poté mě začne svědit a pupínky jsou zpátky, taky okolo brady to mám hrozně citlivé, prosím pomozte, fakt nechchi vypadat jak kropenatá slepice...
Ahojík,nebuď nervózní v Praze a kup si Pangamín.Pak si sežeň dívku na procházky podzimním parkem a ták a pleť se ti časem vyčistí.Hezký den.
meissi*
Ahoj Zwiki, díky moc za odpověd, ale já dívka jsem
zwiki*
jééé ahoj..to je jednoduchý,tak si najdi chlapce.Potřebuješ"měnit"krev jak se říká.To se děláj uhráky ml.lidem v pubertě.Já je neměl,tak jsem asi jedl zdravé věciKdyž tak promiň,nevím kolik Ti je .Hodně štěstí.
Ahojky taky jsem měla problém s pletí do nedávna... spravila mi to antikoncepce - Bellara cca po 4 měsících. Do toho používám denní i noční krém Garnier pure A. Opravdu to pomáhá
Nenípat! nemačkat! nechat ,,uzrát"a opatrně bez velkého mačkání,s maximální pečlivostí vyčistit a dezinfikovat...mačkání a škrábání vede k tomu,že se sice zbavíš pupence,ale do týdne máš v tom místě tři.Vždy mít čisté ruce a ne na pupence neustále sahat!a věnovat maximální čistotu pokožce.Na vhodný krém musíš přijít sama,každému sedí něco jiného,ale chce to trpělivost a prostě vydržet a nemačkat nezralé a maskovat je .)časem se to zklidní...ale věř tomu - čím víc mačkáš - tím víc a horších jich je...pangamin a jiné vitamíny určo neuškodí přeji mnoho štěstí sépi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.