Nejste přihlášen/a.
Ahojte...přemýšlím a přemýšlím...snad mi poradíte...mám si nechat udělat účes undercut neboli nechat si oholit část hlavy(né úplně polovinu) jen tak jako obdelník(zní to zvláštně,ale nevím jak jinak to vysvětlit)...mé fotky...předem vám všem moc moc děkuji za názor radu či jakoukoliv odpověď)
Jestli jsi to Ty na těch horních fotkách, tak klidně do toho, obličej na to máš, je fakt, že, od té doby, co si to takto ostříhala jedna nejmenovaná zpěvačka, tak už jsem to viděla na hodně holčinách, a né každé to sedlo...
ALE... kdy jindy byjs měla experimentovat s vlasy, než teď za mě ANO : )
ne
Podle mě se patka ke straně nechá načesat i v případě, že se všechny vlasy ponechají. Ostříhané to vypadá nepřirozeně, jako po oholení při úrazu, operaci, nebo kvůli vším. Krásné vlasy jsou krásné vlasy a kdo je má, jen tak se jich nezbaví, ani poloviny. Pokud máte nějaké lámavé, nekvalitní, těch až tak škoda nebude, ale zdravých vlasů bych se nezbavila. Jen pro zajímavost: v minulosti se chroromyslní lidé ostříhali dohola /muži i ženy a byli odívání do pytle. Asi proto, aby se odlišili od těch normálních, zdravých. A tak bych to už proto nezkoušela. Navíc se občas stane /doufám, že to není Váš případ/, že v hlavě je IQ tykve, ale účes natolik extravagantní, že se okolí kácí. Je to ale Vaše hlava, Váš její obsah a Vaše vlasy. Takže i Vaše věc. Za sebe bych si řekla NE, co si stvoříte Vy, to je skutečně Vaše věc. Jaga.
NE! umíš si pak představit jak to bude dorůstat? to půjdeš celá na ježka? za mne - opravdu NE
doplněno 23.08.13 11:33:ptala se na názor a já odovídám. NELÍBÍ SE MI TO. ale je její věc, jestli bude chodit dlouhovlasá, napůl plešatá nebo úplně plešatá... jaký si to uděláš, takový to máš... a mi přijde škoda krásných vlasů...
1. nemusí to nechávat dorůstat (prostě si to znovu ostříhá)
2. může dělat spoustu účesů i když to bude dorůstat, potom si může třeba udělat mikádo nebo kotvu
3. může si na to naplést umělé vlasy/copánky
Je to zajímavý a nápaditý účes, proč by měla mít "obyčejný" účes jen z toho důvodu, že si hodně lidí myslí, že "to bude blbě vypadat, až to bude dorůstat". Navíc raději, ať jde do hola, furt lepší než barvení vlasů na způsob "vršek černej, spodek blond"...
doplněno 23.08.13 19:08:Škoda je nevyužít jich pro tvorbu nápaditých účesů. K čemu hezké oči, když je budeš schovávat za slunečními brýlemi? K čemu krásný pevný zadek, když budeš nosit jen pláťáky?
Proč ne?! - pokud do toho máte chuť - a jste mladá - vyzkoušejte a uvidíte - vlasy zase dorostou - a Vy získáte zkušenost. Naše rady Vás zřejmě stejně nepředsvědčí! Marcela.
doplněno 24.08.13 13:29:- jinak - podle fotek - dost dobrý a sluší Vám to .! Tak do toho, dokud jste mladá a můžete si to dovolit!
doplněno 24.08.13 13:30:- jinak - podle fotek - dost dobrý a sluší Vám to .! Tak do toho, dokud jste mladá a můžete si to dovolit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.