Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papriky plněné zelím - recept na zavařování

Od: uska* odpovědí: 4 změna:

Tak jste mě děvčata nalákaly, že bych se pokusila zavařit papriky se zelím. Nacházím tolik protichůdných receptů až hrůza. Např. zalít naplněné papriky horkým nálevem - v jiném receptu nálevem studeným atd.

Máte, prosím, někdo odzkoušený recept, který vám vyhovuje? A podělíte se o něj? Děkuji. Uška

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Já zalévám horkým nálevem / vařím z deka bez sterilace / uzavřu otočím sklenici a nechám tak vychladnout . Nikdy se nic nezkazilo. pak krájíme na plátk jako přílohu ,mňam ...

Dělám je stejně jako "hahanaj",a teď jak to tady čtu,se mně začaly sbíhat sliny,asi půjdu do sklepa na lup *smich*Také se mně nikdy nezkazily...

uska*
hodnocení

otočím sklenici - předpokládám, že vzhůru dnem a ne zleva doprava a nebo zprava doleva *smich* Pro jistotu se ptám.

doplněno 22.08.13 22:40:

Liduš -s křenem to může být mňamka, to já můžu. Zaléváte horkým nebo studeným nálevem?

lidus*
hodnocení

0x

Papriky naplním zelím se strouhaným křenem, nálev stejný jako na okurky, přidávám do sklenice lžíci oleje, steriluju stejně jako okurky (v zavařovacím hrnci vyženu na bod varu, vypnu a nechám do rána).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]