Nejste přihlášen/a.
Tak jste mě děvčata nalákaly, že bych se pokusila zavařit papriky se zelím. Nacházím tolik protichůdných receptů až hrůza. Např. zalít naplněné papriky horkým nálevem - v jiném receptu nálevem studeným atd.
Máte, prosím, někdo odzkoušený recept, který vám vyhovuje? A podělíte se o něj? Děkuji. Uška
Já zalévám horkým nálevem / vařím z deka bez sterilace / uzavřu otočím sklenici a nechám tak vychladnout . Nikdy se nic nezkazilo. pak krájíme na plátk jako přílohu ,mňam ...
Dělám je stejně jako "hahanaj",a teď jak to tady čtu,se mně začaly sbíhat sliny,asi půjdu do sklepa na lup Také se mně nikdy nezkazily...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.