Papriky plněné zelím - recept na zavařování

Od: Datum: 22.08.13 15:47 odpovědí: 4 změna: 22.08.13 22:26

Tak jste mě děvčata nalákaly, že bych se pokusila zavařit papriky se zelím. Nacházím tolik protichůdných receptů až hrůza. Např. zalít naplněné papriky horkým nálevem - v jiném receptu nálevem studeným atd.

Máte, prosím, někdo odzkoušený recept, který vám vyhovuje? A podělíte se o něj? Děkuji. Uška


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 22.08.13 16:20

Já zalévám horkým nálevem / vařím z deka bez sterilace / uzavřu otočím sklenici a nechám tak vychladnout . Nikdy se nic nezkazilo. pak krájíme na plátk jako přílohu ,mňam ...

Ohodnoceno: 2x
 
Od: wamp®
Datum: 22.08.13 17:19
avatar

Dělám je stejně jako "hahanaj",a teď jak to tady čtu,se mně začaly sbíhat sliny,asi půjdu do sklepa na lup *smich*Také se mně nikdy nezkazily...

Ohodnoceno: 2x
 
Od: uska®
Datum: 22.08.13 20:13

otočím sklenici - předpokládám, že vzhůru dnem a ne zleva doprava a nebo zprava doleva *smich* Pro jistotu se ptám.

doplněno 22.08.13 22:40:

Liduš -s křenem to může být mňamka, to já můžu. Zaléváte horkým nebo studeným nálevem?

Datum: 22.08.13 22:26
avatar

Papriky naplním zelím se strouhaným křenem, nálev stejný jako na okurky, přidávám do sklenice lžíci oleje, steriluju stejně jako okurky (v zavařovacím hrnci vyženu na bod varu, vypnu a nechám do rána).

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.