Nejste přihlášen/a.
Ahojky. Je mi 16 a docela o sebe pečuju. Nepouživám žádný makeup, řasenku... Prostě se nemaluju, občas když mi vylezou uhry, tak použiju trochu pudru a občas růž. Pleť mám asi normální, ani mastnou, ani vysušenou. Uhry a jiné pupínky se mi myslím dělají asi tak úměrně mému věku, nic strašnýho. Nedávno mi napadlo, že bych mohla začít používat nějaký krém a mazat si s ním obličej. Nějaký, co mi dodá péči a živiny a hydratuje, co prostě obličej rozjasní a "oživí" ho. Ne žádnou chemickou srajdu ani nic co slibuje hory doly za 500Kč. Nějaký po kterém by se mi němal udělat vyrážka ( nemám moc citlivou pleť) a pupínky.
Poradili byste nějaký takový krém? Niveu mám, ale na obličej je moc mastná. Nebo si myslíte, že pokuď mám normální pleť, tak že bude spíš lepší si ho ničím nepatlat?
Díky moc za rady
Cetaphil z lékárny. Svěle hydratuje, ale nezanechává mastnotu. Navíc je vhodný i rpo citlivou pleť, což sice píšeš, že nemáš, ale dá se tedy očekávat, že z něj žádné pupínky nebudou. Není parfemovaný ani barvený, prostě neobsahuje žádné zbytečné látky, které by mohly dráždit. Cena taky ok, kolem 140 za 50g. Za mě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.