Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plíseň pod nehtem - zelený flíček

Od: luuuci odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Objevila jsem si pod gelem na svém nehtu takový zelený flíček.Myslíte,že je to plíseň?A co s ní?Musím také sundat gel že? Díky moc za odpoved

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Plíseň? Jak se tam mohla dostat? A je to vůbec plíseň?
Asi bude třeba sundat gel - čistě pro jistotu a před dalšími úpravami by to chtělo udržovat ruce v čistotě.

martina30*
hodnocení

0x

A ten flíček je velký nebo malinký.Zašla bych si za slečnou ,která mi nehty dělala a ta řekne zda to sundat nebo nechat.

martina30*

Ještě bych dodala sama určo nesundávat.lepší odborník.

luuuuci
hodnocení

Právě si nejsem jistá,je to takový zelený flíček o velikosti pár mm ale je celkem vidět...Nehty si dělám sama soma již několik let a ještě se mi to nestalo,používá primer i desinfekce...Takže asi sundál gel a koupím v lékárně nějaký lak na plíseň a budu léčit..NMebo myslíte že by to mohlo být něco jiného?Nikdy se mi to nestalo a a ni nevím jak nehtová plíseň vypadá..Díky!

al bunda*

Možná se tam dostala nějakou nepozorností nečistota... Plíseň by asi nebyla zelená...

luuuuci
hodnocení

A jakou by teda podel vás měla mít barvu nehtová plíseň?Nikdy jsem se s tím nesetkala tak nevím:(

martina30*

Sundat gel a vyčistit a nic na to nedávat a počkat,ale nejsem odborník a třeba to plísen není.Moc asi nepomohu,ale třeba ještě někdo poradí,ale co třeba zajít za někým kdo dělá nehty a pozeptat se.*slunce*

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Jak poznáme nehtovou plíseň na rukou. Jde vždy o světle žluté, až žluté, či světle zelené až zelené místo na nehtu, spíše mezi nehtem a hmotou. Na přírodních nehteh se plíseň běžně neobjevuje, protože nehtové destičky vysychají a nečistoty z nich odstraníme při mytí rukou. Při jakémkoli podezření na nehtovou plíseň navštivte svou nehtovou designerku či designera, která/který by si měl s nehtovou plísní poradit. Především odstraní modelovací hmotu a nechá nehet vyschnout. Teprve po úplném zmizení nehtové plísně může opět nanést modelovací hmotu.
lcn.cz/...

janie6
hodnocení

0x

To je tzv. žabinec...asi sis před modeláží umývala ruce, nehty mají póry a i když si ruce utřeš ručníkem tak v pórech je pořád voda a když to přikryješ gelem...tak máš žabinec;) nebo se to může udělat i když už máš nehty udělané, udělá se ti odchlipek na straně a pak se to tam taky "vypěstuje"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]