Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samoopalovací sprej - odstranění fleků

Od: dominika265 odpovědí: 2 změna:

Ve čtvrtek jsem si na nohy nastříkala samoopalovací sprej. Bohužel se mi na nohách udělaly fleky a nejde to dolů. Neznáte nějaký trik, jak bych to mohla dostat dolů? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Samoopalovací krém je dost agresívní. Ty fleky tam asi zůstanou, dokud je neodstraní mytí a čas. Moje mamka si kdysi také natřela nohy podobným krémem. Udělaly se jí pruhy shora dolů, ničím to nepustilo a sama říkala, že to vypadá, jako by si ty nohy počůrala.:D Tak po jistou dobu nosit dlouhé kalhoty a příští rok raději vystavit nožky na sluníčko. Příroda je víc, než nějaká chemie. *slunce* Jaga.

vendulkaaa
hodnocení

0x

Vezmi to peelingovým sprcháčem. To trochu pustí. A příště POŘÁDNĚ rozetřít. Já samoopalovací krémy, gely a spreje používám, a nikdy se mi to nestalo. Musíte to opravdu důkladně roztřít ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]