Nejste pihlen/a.

Pihlsit se do poradny

Jak podporit rust prsou

Od: kaki odpovd: 10 zmna:
je mi 14 Let a nemam skoro zadny prsa , vsechny holky ve tridě je mají větši. Poraďte Děkuji

10 odpovd na otzku
azeno dle hodnocen

hodnocen

1x

Tohle je geneticky dan take s tim nic moc neudl..me zkusit ern pivo jak se o nm ik...nebo teba hormonln antikoncepci, ale na tu jsi jet mlad..

monika123*

Pivo tezko..je to vymysl .) a HA je svinstvo

*ee*
emilka12*

Narostou ,neboj.Budrda e nemus nosit podprdu.

iz*

A na pivo ne? To me a od 18, antikoncepci dve.

pivo taky, ale nebudeme si nahlvat, e nikdo neusrkv pivo svmu ttovi z flaky u v dtstv... vdy jsme ei :D

martin1965*
hodnocen

0x

Ve trncti letech je ve jet oteven. U si uvdomujete svoj sexualitu, ale neporovnval bych to podle Va velikosti. To sp u mu se o tom vedou spory o velikosti, ale i tam jsou zatm jen nejasn vsledky. Ale kad ensk prsa jsou pro mue krsn - v tomto ppad na velikosti nezle-na rozdl od mu, protoe tam to me hrt rozdl. Ale, jeliko je Vm trnct, nechci bt naen z nejak nedovolen rady - take dky anonymn internete!

rauchking*
hodnocen

0x

Pesn ern pivo a pak m je lovk hubenj tm m men prsa a naopak, ale to je snad jasn :)

joudic*
hodnocen

0x

to nejde, porostou az do 20ti, tak uvidis, kam to doroste (btw bezmezne miluju mala prsa a vyhledavam jen takova devcata) povrchni? mozna, ale kdyz me se velka proste nelibi :)

hodnocen

0x

Jak napsal Jamra. Je to dan geneticky. Pivo nepome. To se sice traduje, ale pravda to nen. Mm nkolik kamardek, kter maj prost velk prsa. Jedna z nich to pivo ern pije, protoe ho m rda. Mohu podotknouti, e ta je pkn oplcn i jinde. Ty druh dv vbec nepij a prsa stejn maj. A nejsou jinak nijak tlust. Jedna je spe klukovsk postavy, dn boky, dn zadek, ale prsa m velik a pkn. No, je mlad, take o tom to tak je. Pokud je Ti trnct a soud, e ostatn holky maj vt prsa ne Ty, tak pokej. Mon, e Ti vyrostou. Ale j Ti mohu z vlastn zkuenosti ci, e mn teda nevyrostla. Velice dobe vm, o em mluv, nebo jsem pesn tento problmsama provala. Jenome Ty m kliku, dnes je jin doba. Take pokud nenabudou normln cestou, a bude dospl, me podstoupit operaci. O tom se nm tenkrt ani nesnilo.

A mimo jin, tak mi tenkrt kali, e a budu dospl a a budu mt dt, e mi prsa narostou. Nenarostla, a porodila jsem dv dti. Ale dnes toho nelituji. Nic mi nikde nevis. jenome to u je zase o nem jinm...;)

doplnno 19.08.13 21:58:

A jet. Pece nebude od trncti let pt pravideln pivo ve ve, e Ti narostou prsa. Prsa Ti nenarostou, ale zvykne si na alkohol...

rauchking*
hodnocen

0x

Jak se tady u kalo, mn se velk prsa tky nelbj a ni to pte ;)

Pihlsit se k odbru odpovd z tto otzky:

Neneseme odpovdnost za sprvnost informac a za kodu vzniklou jejich vyuitm. Jednotliv odpovdi vyjaduj nzory jejich autor a nemus se shodovat s nzorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Pouvnm poradny vyjadujete souhlas s personifikovanou reklamou, kter pomh financovat tento server, dkujeme.

Copyright 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Vechna prva vyhrazena. Prohlen o ochran osobnch daj. | [tmav motiv]