Nejste pihlen/a.
0x
Ve trncti letech je ve jet oteven. U si uvdomujete svoj sexualitu, ale neporovnval bych to podle Va velikosti. To sp u mu se o tom vedou spory o velikosti, ale i tam jsou zatm jen nejasn vsledky. Ale kad ensk prsa jsou pro mue krsn - v tomto ppad na velikosti nezle-na rozdl od mu, protoe tam to me hrt rozdl. Ale, jeliko je Vm trnct, nechci bt naen z nejak nedovolen rady - take dky anonymn internete!
0x
Jak napsal Jamra. Je to dan geneticky. Pivo nepome. To se sice traduje, ale pravda to nen. Mm nkolik kamardek, kter maj prost velk prsa. Jedna z nich to pivo ern pije, protoe ho m rda. Mohu podotknouti, e ta je pkn oplcn i jinde. Ty druh dv vbec nepij a prsa stejn maj. A nejsou jinak nijak tlust. Jedna je spe klukovsk postavy, dn boky, dn zadek, ale prsa m velik a pkn. No, je mlad, take o tom to tak je. Pokud je Ti trnct a soud, e ostatn holky maj vt prsa ne Ty, tak pokej. Mon, e Ti vyrostou. Ale j Ti mohu z vlastn zkuenosti ci, e mn teda nevyrostla. Velice dobe vm, o em mluv, nebo jsem pesn tento problmsama provala. Jenome Ty m kliku, dnes je jin doba. Take pokud nenabudou normln cestou, a bude dospl, me podstoupit operaci. O tom se nm tenkrt ani nesnilo.
A mimo jin, tak mi tenkrt kali, e a budu dospl a a budu mt dt, e mi prsa narostou. Nenarostla, a porodila jsem dv dti. Ale dnes toho nelituji. Nic mi nikde nevis. jenome to u je zase o nem jinm...![]()
A jet. Pece nebude od trncti let pt pravideln pivo ve ve, e Ti narostou prsa. Prsa Ti nenarostou, ale zvykne si na alkohol...
Neneseme odpovdnost za sprvnost informac a za kodu vzniklou jejich vyuitm. Jednotliv odpovdi vyjaduj nzory jejich autor a nemus se shodovat s nzorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Pouvnm poradny vyjadujete souhlas s personifikovanou reklamou, kter pomh financovat tento server, dkujeme.