Nejste pihlen/a.
Ve trncti letech je ve jet oteven. U si uvdomujete svoj sexualitu, ale neporovnval bych to podle Va velikosti. To sp u mu se o tom vedou spory o velikosti, ale i tam jsou zatm jen nejasn vsledky. Ale kad ensk prsa jsou pro mue krsn - v tomto ppad na velikosti nezle-na rozdl od mu, protoe tam to me hrt rozdl. Ale, jeliko je Vm trnct, nechci bt naen z nejak nedovolen rady - take dky anonymn internete!
Jak napsal Jamra. Je to dan geneticky. Pivo nepome. To se sice traduje, ale pravda to nen. Mm nkolik kamardek, kter maj prost velk prsa. Jedna z nich to pivo ern pije, protoe ho m rda. Mohu podotknouti, e ta je pkn oplcn i jinde. Ty druh dv vbec nepij a prsa stejn maj. A nejsou jinak nijak tlust. Jedna je spe klukovsk postavy, dn boky, dn zadek, ale prsa m velik a pkn. No, je mlad, take o tom to tak je. Pokud je Ti trnct a soud, e ostatn holky maj vt prsa ne Ty, tak pokej. Mon, e Ti vyrostou. Ale j Ti mohu z vlastn zkuenosti ci, e mn teda nevyrostla. Velice dobe vm, o em mluv, nebo jsem pesn tento problmsama provala. Jenome Ty m kliku, dnes je jin doba. Take pokud nenabudou normln cestou, a bude dospl, me podstoupit operaci. O tom se nm tenkrt ani nesnilo.
A mimo jin, tak mi tenkrt kali, e a budu dospl a a budu mt dt, e mi prsa narostou. Nenarostla, a porodila jsem dv dti. Ale dnes toho nelituji. Nic mi nikde nevis. jenome to u je zase o nem jinm...
A jet. Pece nebude od trncti let pt pravideln pivo ve ve, e Ti narostou prsa. Prsa Ti nenarostou, ale zvykne si na alkohol...
Neneseme odpovdnost za sprvnost informac a za kodu vzniklou jejich vyuitm. Jednotliv odpovdi vyjaduj nzory jejich autor a nemus se shodovat s nzorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Pouvnm poradny vyjadujete souhlas s personifikovanou reklamou, kter pomh financovat tento server, dkujeme.